kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Facebook'tan al haberi

Paparazzilik öldü yaşasın facebookazzilik! Son durumumuz maalesef bu. Çok şükür facebook'un da suyunu çıkarttık. İnsanların iş için, iletişim için kullandıkları müthiş bir bilgi ağını magazinin bir numaralı malzemesi yaptık. Zaten alan memnun, veren memnun! Ben ne diye kaşınıyorsam! Hadisenin özeti şu; magazine malzeme olmak isteyen ünlüler partilerden, doğum günlerinden fotoğraflarını, ya da diyelim Julio Iglesias gibi ünlülerle verdikleri pozları koyuyorlar facebook'larına ve üç vakte kadar avlarını bekliyorlar.

Gidecekmiş yanına
Magazin muhabirleri de baştan sona facebook turu yaparken fotoğrafları bulup, aşırıyorlar sonra da yazıyorlar: Yakaladık! Yani artık ne paparazziler gece kulüplerinin önünde bekleşip, soğuklarda donuyorlar ne de ünlüler kıyafete, kuaföre, yemeğe para harcıyorlar. Artık kulüp kapısında arabayı- taksiyi beklerken 'sözde yakalanma' devri kapandı! Artık devir 'giy pijamalarını, al bilgisayarını, koy fotoğraflarını, yaptır haberini' devri.

EVLİ MEVLİ KOYMAZ!
En son facebook 'flaş flaş' haberi, Julio Iglesias'la manken mi oyuncu mu bilemediğim kızımız Başak Sayan'ın ilişkisiydi... İkili, Iglesias'ın temmuz ayındaki İstanbul konserinde tanışmışlar. Yemekten sonra aralarında bir bağ (!!) kurulmuş. Şimdi de gidecekmiş bizim kız Iglesias'ın yanına. Aman da 'aşk turuymuş!' Yani cidden bizde elin adamlarına kıyak çekme durumu var! Yahu adam evli! Bizimkilerden biri yapsa bitirirlerdi adamı. (bkz: Hüsnü Şenlendirici) Ama olsun, onun adı Julio Iglesias, evli mevli koymaz. Ama demecine bakılırsa Başak pek dertli. Diyor ki; "Bu beraberliğin ortaya çıkmasına ne tepki verecek bilemiyorum, düşünmek istemiyorum." E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu be kızım? Sen hem adamla fotoğrafını facebook'a koy, hatta hızını alama altına da "O benim canım yaaaa" yaz. Sonra da gazetede haber olunca üzül, süzül. Oldu! Biz de yedik!. Hadi bakalım facebookazziler daha ne bombalar patlatacaklar... Öyle oturdukları yerden... Merakla bekliyoruz.