kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sophie Marceau ile Christopher Lambert, rehberleri eşliğinde tarihi Kaleiçi semtini gezdi. Birbirlerine sarılarak dolaşan çiftin öpüşmesi, kameraya böyle yansıdı.

İki ünlü sinema yıldızı Antalya'da aşka geldi

AA
Altın Portakal için Antalya'ya gelen Sophie Marceau ile Christopher Lambert, Kaleiçi semtini gezdi. El ele dolaşan iki ünlü yıldızın birbirlerine sarılarak öpüşmesi, dikkat çekti..
Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti dün dünyaca ünlü iki sinema oyuncusunu ağırladı. 44'üncü Antalya Altın Portakal ve 3'üncü Uluslararası Avrasya Film Festivali için önceki gün şehre gelen Fransız sinemasının güzel yıldızı Sophie Marceau ve "İskoçyalı" filminin başrol oyuncusu Christopher Lambert, dün tarihi Kaleiçi semtini gezerek, alışveriş yaptı.

HALI BAKTILAR
Sophie Marceau'nun ilk yönetmenlik denemesi olan ve Christopher Lambert ile başrolleri paylaştığı "Hotel Riviera" (La Disparue de Deauville) filminin galası için Antalya'ya gelen iki sanatçı, tercümanları eşliğinde tarihi Kaleiçi'ni el ele gezdi. Ünlü yıldızların birbirlerine sarılarak öpüşmeleri, dikkat çekti. Sanatçılar, Kaleiçi'ndeki halı, deri, otantik ürünler ve hediyelik eşya satan mağazaları dolaştı. İkiliyi Anadolu Ajansı muhabiri görüntüledi.

ÇOK SADE GİYİNDİ
Antalya'ya gelişinde, makyajsız olduğu gerekçesiyle havalimanı terminalinden çıkmayan ve gazetecilere bir süre görüntü vermek istemeyen Fransa'nın ünlü sinema yıldızı Sophie Marceau'nun dün de hayli sade kıyafetler ve hafif makyajla gezdiği görüldü. "Hotel Riviera" filminin dün akşam yapılan gala gösterimi için Antalya Kültür Merkezi'ne, kaldıkları otelden limuzinle getirilen ünlü yıldızları, kalabalık gazeteci ve izleyici topluluğu karşıladı. Marceau ile Lambert, gösterimin ardından seyircilerin de izlediği söyleşiye katıldı.
Haberin fotoğrafları