kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Beyonce'nin şaşırtan soruları

Geri sayımdayız! Dünyanın en ünlü yıldızlarından Beyonce Knowles, Fenerbahçe'nin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul'da konser verecek. Bugünü saymazsak kaldı 12 gün. Yaşa Fenerbahçe! Geçen gün, Beyonce konseri bağlantılarını kuran arkadaşım Bülent Burgaç'la görüştüm. Çok şaşırmıştı Bülent, "O kadar ünlü sanatçı getirdik, Beyonce kadar kaprissizini görmedik" dedi (listede Tori Amos, Lauryn Hill, Avril Lavigne gibi isimler var). Bakın Beyonce yurdumuza ayak basmadan önce neleri merak etmiş ve e-mail yoluyla Echos Production yetkililerine soruvermiş...

SAKIZ ÇİĞNENİR Mİ?
"Bu bir ilk!!!" diyor Bülent. Normalde 1.5 gün kalacakken, İstanbul ziyaretini 3 güne çıkartan Beyonce, adabı muaşeretimizi detay detay sormuş. Listede bakın neler var... İlk sırada; insanlarla temas! Beyonce kadınlara ve erkeklere nasıl dokunması gerektiğini, bizim nasıl el sıkıştığımızı, selam verirken neler yapması gerektiğini, göz kontağını nasıl kurduğumuzu sormuş (sen ne yapsan gider be Beyonce, üzme tatlı canını). Sonra, seyahati boyunca bol bol İstanbul'u gezmek istediğini belirterek, sokakta nasıl giyinmesi gerektiğini öğrenmek istemiş. Ve eklemiş "Sizin kültürünüzde sokakta sakız çiğnenir mi?" Çiğnenmez mi gülüm! Listede bahşiş de var. Otelden restorana kadar bahşiş usulümüz de önemliymiş Beyonce için.

HER YER BEYAZ OLSUN!
Peki dedim, "Var mı öyle değişik sanatçılara has istekleri?" Bülent güldü, "Valla dedim ya, Beyonce'de kapris yok, sadece kuliste her yerin bembeyaz olmasını talep etti, o kadar." Bu arada yakın koruma sayısı 10'a çıkan Beyonce, Savarona yatında yemek de yiyecek. Bir de basın toplantısında basın mensuplarını bir sürpriz bekliyor ama onu yazamam, gazozu kaçar. Kadın olağanüstü yetenekli, kadın Amerika'nın gözbebeği, kadın tartışmasız günümüzün en ünlü yıldızlarından biri ama gördüğünüz gibi "Ben yaparım, olur" demiyor. Gittiği ülkeye saygısını göstermek için her detayı düşünüyor. Yani kimse boşuna bir yerlere gelmiyor. Okur sana söylüyorum, starlarım sen anla! Eee, yoksa siz hala biletinizi almadınız mı?