kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Türk halkından çok özür dilerim

* Bir röportajınızda 'Ferhat Göçer'e albüm yapmak büyük hataydı' demiştiniz... Evet, Ferhat Göçer'e o şarkıları verdiğim, o albümü yapıp, Türk halkının önüne koyduğum için pişmanlık duyuyorum, dedim. Kayahan usta Ferhat'ın bir hilesini ortaya çıkardı ve ben çok üzüldüm. Çünkü o albümün prodüktörlüğünü ben yapmıştım. Söz konusu başarı, benim yazdığım 'Yastayım' şarkısından gelen bir başarıydı. Ferhat, pırlanta mı, elmas mı, bilmem ne almak için gidip albümlerini kendisi satın almış. Bu halkı kandırmaktır. Ben Türk halkından, onlara 'tenor' diye birisini kakaladığım için çok özür dilerim.

* Sizi hayal kırıklığına uğrattı yani... Aslında biraz benim de suçum var; onu tenor diye biz lanse ettik çünkü. Ama görüyorum ki Ferhat birinci albümün bitiminden itibaren, herkesi aşağılayarak falan zirveden inmeye başlamış. Üzücü tabii. Bazı sanatçılar böyledir; ekranların önünde çok mütevazı gözükür. Kayıttan çıktıktan sonra gerçek yüzünü görürsünüz. Ferhat'ın da bunlardan birisi olduğunu görüyorum.

* Başlarda farkında değil miydiniz bunun? Yoo, tahmin ediyordum aslında ama böyle bir sahtekarlık yapması beni çok üzdü. 'Yastayım'ı ona verdiğim için çok pişmanım. Benim çok özel duygularla yazdığım bir şarkıyı, sahtekarlık yapan bir insanın söylemesi hiç hoşuma gitmedi.