kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kartallar yeniden yüksek uçuyor

İlker GEZİCİ
Yeni kadrosuyla çekilen, efsane dizi 'Kartallar Yüksek Uçar'ın ilk bölümünü oyuncular birlikte izledi. Başroldeki Nurseli İdiz, "Biz gerçekten oyunculuk yapıyoruz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kartallar yeniden yüksek uçuyor
Seksenli yıllara damgasını vuran ve Attila İlhan'ın ölümsüz eserinden uyarlanan 'Kartallar Yüksek Uçar', yeni versiyonu ile geçtiğimiz akşam seyircinin karşısına çıktı. Başrolleri Fikret Hakan, Kerem Alışık, Nurseli İdiz, Kuzey Vargın ve Ziynet Sali'nin paylaştığı dizinin tüm oyuncu kadrosu, dizinin ilk bölümünü, bir akşam yemeğinde hep birlikte izledi. Dizide Banazlı'nın oğlu Mustafa karakterini canlandıran Kerem Alışık; dayısı Attila İlhan'ın yazdığı, babası Sadri Alışık'ın oynadığı bir dizide rol almaktan gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi: "Sonsuz para verilse bu kadar mutlu olmazdım. Allah böyle güzellikleri her zaman insanın karşısına çıkartmaz." Şarkıcı Ziynet Sali de 'Kartallar Yüksek Uçar' ile ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor ve dizide bir pavyon şarkıcısını canlandırıyor.

SEVGİLİM ARMATÖR
Dizi ve performansıyla ilgili yorum yapmanın kendisine düşmeyeceğini söyleyen Sali, özel hayatı ve tenor Hakan Aysev'le aşk yaşadığı dedikodularıyla ilgili de ilginç bir açıklama yaptı: "Kesinlikle Hakan Aysev'le aşk yaşamıyorum. Bu tarz haberler hiç hoş değil. Benim Yunan armatör bir sevgilim var."
Haberin fotoğrafları