kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Olay klibin izi Samsun'da

Yeni Haber
Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi 'Youtube'de yayınlanan ve İsmail Türüt'ün seslendirdiği 'Plan yapmayın plan' isimli parçaya çekilen klibin Samsun'da yapıldığı ortaya çıktı. Polis, klibi yapanların peşine düştü.

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi 'Youtube'de "Kuvai milliyeciyiz" kod adıyla siteye verilen video klip, Hrant Dink cinayetiyle ilgileri oldukları gerekçesiyle tukuklu bulunan S. ve H. için tasarlanmış görüntüsü veriyor.

Sözlerini Ozan Arif'in yazdığı, Karadenizli Türkücü İsmail Türüt'ün bestelediği 'Plan yapmayın plan' isimli şarkıya çekilen klipte, Samsun'dan çekilmiş farklı yerler bulunuyor.

MHP Samsun İl Teşkilatı, Çarşamba İlçe Teşkilatı ve Gazi Belde Teşkilatı binalarının dışarıdan çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı klipte, S.'nin Türk Bayrağı'nın önünde fotoğraflaması gibi bir sahne canlandırılıyor. Kim tarafından çekildiği merak konusu olan ve bir anda izlenme rekorları kıran klibin Samsun'un Çarşamba ilçesi Çınarlık beldesinde oturan 21 yaşındaki H.Ö. isimli genç tarafından çekildiği ileri sürüldü. H.Ö.'nün babasına ait Çınarlık beldesinde internet kafeleri olduğu ve klibi burada hazırlayıp siteye koyduğu ifade edildi. Klibin bir bölümünde de H.Ö.'nün kendisinin görüntülerine yer verdiği belirtildi.

Bu iddiadan hareketle hem jandarma hem de basın mensupları gence ulaşmaya çalışıyor. Sabah saatlerinde Çarşamba ilçesine gittiği öğrenilen 21 yaşındaki H.Ö.'nün cep telefonu da kapalı durumda. Aile bireyleri konuşmak istemezken, gencin eve dönmesi bekleniyor.

Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, gencin ailesini tanıdığını hatta kapı komşusunun oğlu olduğunu söyledi. Olayın kendisine aksettirildiğini vurgulayan Soğuk, gencin böyle bir klip çekeceğine inanmadığını sözlerine ekledi.

CHA