kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
GAZETECİLERİ İTTİLER Türüt ile Ozan Arif’in geliş ve gidişi sırasında ‘korumaların’ gazetecileri itmesi, kısa süreli bir arbedeye yol açtı.

Adliye'ye Hummer ve 20 korumayla geldiler

Orhan YURTSEVER İSTANBUL
İsmail Türüt ve Ozan Arif, Dink cinayetini öven şarkı nedeniyle ifade vermek için Adliye'ye Hummer ciple geldi. İkiliyi, 20 kişilik takım elbiseli 'arkadaş grubu' korudu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Adliye'ye Hummer ve 20 korumayla geldiler
Hrant Dink'in katil ve azmettiricilerini öven 'Plan yapmayın plan' adlı şarkıyı söyleyen İsmail Türüt ile şarkının söz yazarı Ozan Arif İstanbul Adliyesi'ne ifade vermeye Hummer marka jip ve yaklaşık 20 kişilik koruma ordusuyla geldi. Türüt ve Ozan Arif'in geldiği 34 MTR 77 plakalı cip Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. bünyesindeki Elit Otelcilik Turizm Seyahat Petrol Ürünleri Ticaret Ltt. Şti.'ne kayıtlı çıktı. Türüt ve Ozan Arif'in yanında gelen yaklaşık 20 kişilik güneş gözlüklü takım elbiseli 'arkadaş koruma' ekibi ikiliye yol açmak için gazetecileri itince kısa süreli arbede yaşandı. Türüt ve Ozan Arif adliyeye girerek Basın Savcısı Nurten Altınok'un makamına çıktı. Savcının odasına ilk olarak giren Türüt yaklaşık bir saat ifade verdi.

CİP KİMİN BİLMİYORUM'
Türüt gazetecilere, klibi yapanlardan kendisinin de şikayetçi olduğunu söyledi. Ozan Arif de hep sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti. Ozan Arif, geldikleri cibin kimin olduğunun sorulması üzerine, "Bilmiyorum, İsmail'e biri cip göndermiş bindik geldik" dedi. İkili, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları arasında adliyeden ayrıldı.