kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Filmin zor sahnelerinin hiçbirisinde dublör kullanmayan Jessica Simpson için yapımcı Randall Emmett, "O çok cesur bir oyuncu" yorumunu yapıyor.

Jessica Simpson'a asker olmak çok yakıştı

Ünlü şarkıcı Jessica Simpson oyunculuğa iyice alıştı. Çekimleri devam eden yeni filmi 'Major Movie Star'da Simpson, kendisini bir anda ordunun içinde bulan bir film yıldızını canlandırıyor. Performansıyla göz dolduran Simpson, rolü için sürekli vücut çalışıyor..
Jessica Simpson, müzik kariyerindeki başarısını sinemada da göstermeye kararlı görünüyor. 'The Dukes of Hazzard', 'Employee of the Month' ve 'Blonde Ambition'dan sonra çevirdiği yeni filmi 'Major Movie Star' ile beyazperdede kendisini bir kez daha kanıtlamak isteyen güzel yıldız, rolü için elinden geleni yapıyor. Tesadüfler sonucu kendisini bir anda ordunun içinde bulan bir film yıldızını canlandıran Simpson, "Hayatımda ilk kez neredeyse 70 kiloya kadar çıktım. Sürekli vücut çalışıyorum, rolüm beni zorladı ama aldığım olumlu eleştiriler her şeye değdiğini gösteriyor" şeklinde konuşuyor.

HAWN'A BENZETİLDİ
Filmdeki performansıyla 'Private Benjamin' filminin yıldızı Goldie Hawn'a benzetilen Simpson, "Ona benzetilmek benim için büyük bir onur ve aldığım en güzel iltifat" diyor. Filmde hiçbir sahnede dublör kullanmak istemeyen ünlü yıldız, bu tavrıyla ekipten de tam not alıyor.
Haberin fotoğrafları