kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Falcılar çok iyi gözlemcilerdir

* Herkes zamanı ve yaşadıklarını değiştirebilir. Geçmişte şöyle olmuştu derken, kendi bakış açımızdan ve kendi düşüncelerimizden yola çıkarak geçmişi değerlendirebiliriz.

* Geleceğe yönelik bazı şeyleri tahmin edebiliriz ama niye böyle olduğuna dair bilimsel bir açıklama keşfedilmedi. Bu büyük bir gizem; fizik açısından mümkün değil.

*
Hepimizin bir inancı vardır. Bazı şeyleri biliriz. Ama bilmediğimiz şeyler bizi korkutur. Mesela ölmekten korkuyoruz. Yok olmaktan korkuyoruz. Ama doğmadan önce de yoktuk. Bilmediğimiz şeylerden korkuyoruz. Bunu, korktuğumuz şeylerle arkadaş olarak yeneriz. Mesela ölümü korkulacak bir şey ya da son olarak değil, bir başlangıç olarak görmek gerek.

* Hepimizin bir ruhu vardır ve ruh sonsuza kadar, dünya yok olana kadar var olacaktır. Hepimizin, ölen insanların bile sonu dünya yok olduğunda gelecek. Kuantum fiziği bunu böyle açıklar.

*
Bence falcılar çok iyi gözlemcilerdir. Mesela sizin bazı şeylere nasıl tepki verdiğinizi izlerler ve buna göre konuşurlar.

* Türkiye'de hem modernite hem İslam var. Batı'daki ülkeler İslamiyet'ten korkuyorlar, çok aptalca! Bence Türkiye Batı ile Doğu'yu değiştirmek için en büyük kozumuz.