kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tom Cruise ile evlenmeden önce uzun saçları, ince vücudu ve kıyafetleriyle çok güzel görünen ve yaşını gösteren Katie Holmes, gün geçtikçe daha da yaşlı duruyor.

28'lik Katie bir yılda 10 yaş birden yaşlandı

Henüz 28 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarından çok daha yaşlı görünen Katie Holmes, son bir yıl içerisinde neredeyse 10 yaş daha yaşlanmış görünüyor. Tom Cruise'la evlendikten ve anne olduktan sonra eski görüntüsünden eser kalmayan Holmes, 40 yaşındaymış gibi duruyor..
Yeni saç modeli onu daha da yaşlandırdı
Mutlu özel hayatına rağmen görüntüsüne bu mutluluğunu bir türlü yansıtmayı başaramayan Katie Holmes, bitkin ve yorgun yüzüyle sık sık objektiflere yansıyor. Tom Cruise'la evlenmeden önce; çok daha sakin bir hayata sahip olan ve iş hayatında da bu denli yoğunluğu bulunmayan Holmes, şimdiki haliyle eski günlerini aratıyor.

VÜCUDU ARTIK DAYANMIYOR
Dawson's Creek dizisini çektiği dönemlerdeki 'çıtır kız' görüntüsüyle herkesin beğenisini kazanan Holmes, şimdi yaşlı ve üzgün bir kadın imajı çiziyor. Eşiyle birlikte film çekimleri için oradan oraya giden genç yıldız, şu sıralar Cruise'un yeni filminin çekimlerinin yapıldığı Berlin'de kalıyor. Berlin ve Los Angeles arasında mekik dokuyan Holmes'un vücudu artık bu yorgunluğa dayanamıyor. Holmes'e yakın bir kaynak genç yıldızın 'mükemmel eş ve anne' rolünü oynamaktan yorulduğunu ve bu yorgunluğunun yüzüne yansıdığını iddia ediyor. Stres ve gerginliğin cildi yaşlandırdığını belirten uzmanlar ise; ünlü aktrisin cildine acilen bakım yaptırması gerektiğini ifade ediyor.
Haberin fotoğrafları