kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yamyam seri katil

Enis YILDIRIM ANKARA
Ankara'da 3 kişinin katil zanlısının buzdolabında son kurbanının bazı parçalarını sakladığı ortaya çıktı. Zanlının "etleri yediğini" söylediği öne sürüldü..
Anthony Hopkins'in canlandırdığı ünlü "Hannibal" filmini hatırlatan bir olay Ankara'da yaşandı. Mamak çöplüğünde bir hafta önce öldürülen Cafer Er'in (55) cesedinden aldığı et parçalarını buzdolabında saklayan zanlı polise, "Etleri yiyecektim" dedi. Katili cep telefonundan yakalayan polis, zanlının 4 ay önce de bilgisayarcı Sedat Erzurum'u öldürdüğünü belirledi. İddiaya göre işsiz olan ve bir süredir Mamak çöplüğünde gezinen Ö.D., çöplüğün hemen yakınında aracının içinde içki içen Cafer Er'i ruhsatsız silahı ile öldürdü. Aracın koltuğunda maktülü satırlarla kesen ve derisini yüzen zanlı, bir parça eti de evine götürdü. Kestiği eti buzdolabına koyan zanlı, Er'in cesedinden geri kalanını çöplüğe gömdü.

SATIRLAR BULUNDU
Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri önceki gece cesedi ve cinayet yerinde bir sırt çantası ve cep telefonu buldu. Telefonun bir süre önce öldürülen bilgisayarcı Sedat Erzurum'a ait olduğu tespit edildi. Telefon kayıtlarından zanlının ev adresi tespit edildi. Eve baskın yapan polisler zanlıyı uykuda yakaladı. Evde arama yapan dedektifler buzdolabında insan eti parçaları buldular. Ayrıca evde satırlar bulundu. Zanlının 5 Haziran 2007'de bilgisayarcı Sedat Erzurum'u dükkânında öldürdükten sonra iki adet bilgisayar ve cep telefonunu çaldığı saptandı.

RÜYALAR GÖRÜYORMUŞ
Etleri yediğini ve köpeğine de yedirdiğini söyleyen Ö.D.'nin üç aydır rüyasında kurban edildiğini gördüğünü belirterek, "Ben de insanları kurban etmeye başlamıştım. Kestiğim eti yiyecektim ama beni yakaladınız. Pişman değilim" dediği öğrenildi. Sorgusu süren zanlının bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor. İşsiz olan katil zanlısı Dengiz'in 10 yıl önce de mahallesinde bir arkadaşını öldürdüğü ve 3 yıl hapis yattıktan sonra çıktığı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları