kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cindy 41'inde '41 kere maşallah' dedirtiyor

1980'li yılların en ünlü modellerinden biri olan Cindy Crawford artık 41 yaşında... Ancak güzelliği ve diriliğiyle hala yıllara meydan okuyor. İki çocuk annesi eski top modelin vücudu, her görene '41 kere maşallah' dedirtecek cinsten.....
Yaz boyunca eşi Rendy Gerber ile birlikte Saint-Tropez'de tatil yapan Cindy Crawford, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle düşman çatlattı. İki çocuk annesi olan 41 yaşındaki eski topmodel, kusursuz vücut hatlarıyla sahillerdeki tüm hemcinslerine fark attı.

20'LİKLERDEN GÜZELİM!
Vücudunun güzelliğini önce Tanrı'ya sonra da ona gösterdiği özene borçlu olduğunu belirten Crawford, "41 yaşındayım ama hala 20 yaşında bir genç kızın vücuduna sahibim. Eskiden bana bakıp da, 'Çocuk doğurmadığı için böyle fit görünüyor' diyenleri utandırdığım için de kendimle gurur duyuyorum" diye konuşuyor.

BİR SANAT ESERİ GİBİYİM!
38 beden olan 1.77'lik eski topmodel yıllardır vücudunu bir sanat eseri gibi gördüğünü söyledi ve ekledi: "Vücudumun yaratıcısı Tanrı ama heykeltraşı benim. Onun bana verdiği hammaddeyi bir sanat eseri gibi işledim. Formumu korumak için protein, sebze ve meyvelerle besleniyorum. Haftada 3 gün pilates yapıp, koşuyorum. Ayrıca düzenli olarak yoga da yapıyorum."