kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Molly Sims'in ayakkabısı kumar ögelerini içeriyor. Oprah Winfrey'in tasarımı 500 dolara kadar çıktı. Şu an rekor 675 dolarlaVanessa Williams'a ait. Courtney Cox diğerlerinden daha sade bir ayakkabı tasarladı.

Ünlüler rahim kanseri için ayakkabı tasarladı

Dünyaca ünlü yıldızlar, bir yardım kampanyası için ayakkabı tasarladı. İnternette açık artırmayla satılan ayakkabılardan elde edilecek para rahim kanseriyle savaşta kullanılacak Dünyaca ünlü yıldızlar, bir yardım kampanyası için ayakkabı tasarladı. İnternette açık artırmayla satılan ayakkabılardan elde edilecek para rahim kanseriyle savaşta kullanılacak..
Hollywood ünlüleri, yardım kampanyaları söz konusu olunca bir meleğe dönüşüyor. AIDS ya da göğüs kanseri gibi hastalıklarla savaş için açılan kampanyalara çoğu yıldız büyük destek veriyor. Bundan bir süre önce göğüs kanseri için düzenlenen kampanyada ünlü modacıların tasarımları açık artırmaya çıkmıştı. Şimdi de ayakkabılar açık artırmada... '7'nci Geleneksel Ünlü Açık Artırması'; kadınların beşinci ölüm nedeni olan rahim kanseriyle savaş için düzenlendi. Kampanya kapsamında dünyaca ünlü isimler, Stuart Weitzman markası için birbirinden ilginç ayakkabılar tasarladı. Courtney Cox, Oprah Winfrey, Marcia Cross, Hayden Panettiere, Kelly Ripa, Mario Lopez, Nicolette Sheridan, Sharon Stone, Charlize Theron, Debrah Messing, Jennifer Love-Hewitt, Queen Latifah, Glenn Close, Vanessa Williams ve Kyle MacLachlan'ın tasarladığı ayakkabılar 4 Ekim'e kadar, www.stuartweitzmancelebrityaucti on.com' adresli internet sitesinde açık artırmayla satılıyor.

200 DOLARDAN BAŞLIYOR

Tasarımcısının imzasını da taşıyan her bir ayakkabı için açık artırma 200 dolardan başlıyor. Vanessa Williams'ınki gibi, 675 dolara yükselen ayakkabılara rastlamak mümkün ama henüz rağbet görmeyen ayakkabılar da var. Örneğin 'Desperate Housewives' dizisinin yıldızlarından Marcia Cross'un tasarladığı ayakkabı, perşembe günü 200 dolardı. Ama kampanyanın bitmesine daha uzun süre olduğu için, fiyatın artacağı tahmin ediliyor. Açık artırma sonucunda elde edilecek tüm gelir rahim kanseriyle savaş için harcanacak.
Haberin fotoğrafları