kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nicole Kidman'dan şaşırtan sırlar

Yeni Haber
Oscarlı ünlü oyuncu Nicole Kidman, özel yaşamının sırlarını açtı. Kidman, Tom Cruise ile evliliği sırasında bebek düşürdüğü için travma yaşadığını, ünlü aktör ile geçirdiği 11 yıldan hiç pişmanlık duymadığını ve Cruise ile ayrıldıktan sonra ''gizli'' bir nişanlılık geçirdiğini itiraf etti.

BBC'nin internet sitesi, Kidman'ın Vanity Fair dergisinin yeni sayısında yer alacak olan röportajına yer verdi.

Kidman, söyleşisinde Tom Cruise ile evlendiği dönemde bebek sahibi olmanın özlemini duyduğunu ve hamile kaldığında çok sevindiğini belirtti. Ancak 23 yaşındaki bu hamileliği sırasında bebeğini düşürdüğünü anlatan 40 yaşındaki Kidman, ''Bebeğimizi düşürdüm ve bu nedenle travma yaşadım'' sözleriyle duyduğu acıyı dile getirdi.

Evliliği sırasında Isabella (14) ve Connor (12) adlı iki çocuğu evlat edindiklerini, onları büyüttüklerini ve çok sevdiklerini ifade eden güzel oyuncu, annesinin de evlat edinilmiş bir kız kardeşinin bulunduğunu söyledi.

PİŞMAN DEĞİLİM

Tom Cruise ile 2001 yılında boşanan Kidman, ''Aslında evlenmeden önce menajerlerim beni 'Bayan Cruise' olmanın kariyerim açısından intihar olacağı uyarısında bulunmuşlardı. Bunu duyunca dehşete düştüm. Aşıktım. Evlenip aile olmayı tercih ettim'' dedi.

Cruise'a olan aşkını, ''Motosikletiyle ortalıkta dolaşan bir adam gördüm, dünyanın en büyük film yıldızı olma yolundaydı. Ona aşıktım, onun için de 11 yılımızı beraber geçirdik. Bu ilişkiden de hiç pişman değilim'' sözleriyle anlatan Kidman, şimdi evli olduğu şarkıcı Keith Urban'dan da çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Kidman, ''Bir çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Eğer çocuğum olmazsa bu çok acıklı olur. Keith de bunu biliyor'' sözleriyle çocuk özlemini aktardı.

GİZLİ NİŞANLILIK

Nicole Kidman, Tom Cruise'dan ayrıldıktan sonra bir nişanlılık geçirdiğini de itiraf ederken, bu kişinin ismini vermedi. Ünlü yıldız, bu nişanın evlilikle sonuçlanmamasının nedenini, ''Çünkü ben hazır değildim. Daha doğrusu biz hazır değildik'' diye açıkladı.

Eşi Keith Urban'ın alkolle olan mücadelesinde de ona destek verdiğini anlatan Kidman, tedavi sürecinin sancılı geçtiğini ifade etti. Kidman, ''Tedavi gören biriyle beraber olmanın ve ona destek vermenin ne kadar zorlu olduğunu da öğrendim'' dedi.

AA