kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dünya ünlüleriyle aynı kıyafeti giyebilirsiniz

Hollywoodyıldızlarına uzunkuyruklar veincecik bellielbiseler giydirenünlü tasarımcıZac Posen'in buünlü tasarımlarıbu kış Vakkomağazalarındada satılacak ..
Dünyanın önde gelen tasarımcılarından olan ve Hollywood yıldızlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Zac Posen, geçtiğimiz yıldan beri Türkler'i de giydiriyor. Geçen yıl Vakko ile çalışmaya başlayan Posen, markanın 2007-08 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu'na da imza attı. Zac Posen'in tasarımlarına çoğu zaman ünlü yıldızların üzerinde rastlıyoruz. Film galalarına katılırken, ödül törenlerinde kırmızı halının üzerinde yürürken Zac Posen tasarımı kostümler giymeyi tercih eden yıldızlar, adeta ünlü tasarımcıya mankenlik de yapmış oluyorlar. İşte ünlülerin üstünde görmeye alışık olduğumuz bu kıyafetler, artık Vakko mağazalarında karşımıza çıkıyor. Ünlü tasarımcı, 2007-08 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Baltık denizi ülkelerinden ilham almış. Özellikle de Letonya'nın başkenti Riga'dan... Riga'nın sanatsal mimari dokusunu, Posen'in kreasyonlarındaki heykelsi formlarda takip etmek mümkün. Yani başarılı tasarımcı, bu koleksiyonla vücuda etkileyici bir heykel formu kazandırıyor.

İLLE DE GECE ELBİSESİ
Modern ama klasik bir stile sahip olan Zac Posen, bir şeyden asla vazgeçmiyor; gece elbiselerinden. Posen'in gece elbiselerinde; güçlü karakter, kendine güven, feminenlik ön plana çıkıyor. Güçlü, cesur ve seksi görünmekten korkmayan kadınlar ise Posen'in bir numaralı ilham kaynağı. Söz konusu gece elbiseleri olunca, hemen denizkızı kuyruğunu andıran uzun kuyruklar akla geliyor. Çünkü bu kuyruklar adeta Zac Posen'in imzası olmuş durumda. Ayrıca Posen'in çok sevdiği drapeler de koleksiyonda bolca karşımıza çıkıyor. Koleksiyondaki renklere gelince... Şöyle bir bakınca ünlü modacının mor renge ayrıcalık tanıdığı hemen dikkati çekiyor. Ama siyah, yeşil ve kan kırmızının da koleksiyonda önemli bir rol üstlendiğini söylemeden geçmeyelim.
Haberin fotoğrafları