kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Prenses Diana'yı anma törenine katılan Dodi El Fayed'in kız kardeşi Camilla şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti. Törende 150 bin dolarlık krokodil bir Hermes çanta taşıyan ve kemer takan Camilla, Christian Laboutain siyah ayakkabılarıyla da modayı yakından takip ettiğini açıkça ortaya koydu.

Prenses Diana ölmese görümcesi olacaktı

Londra 10 yıl önce ölen prensesine ağlarken, basının ilgisi 'anma törenleri' sırasında adları sıkça anılan iki Camilla'da. Bunlardan biri Prens Charles'ın yeni eşi Cornwall düşesi Camilla, diğeri ise Dodi El Fayed'in üvey kız kardeşi Camilla.....
İngiltere, unutamadığı prensesi Diana'nın 10. ölüm yıldönümü için anma törenleri yapıyor. Başkent Londra'ya akın eden binlerce Diana hayranı trafik kazasında ölen prensesleri için gözyaşı döküyor, dualar okuyor, mumlar yakıyor. Ancak, ülkenin magazin basının ilgisi iki isim üzerinde toplandı. Biri Prens Charles'ın Diana'nın ardından evlendiği eşi Camilla. Diğeri de Diana ile aynı kazada ölen ünlü iş adamı Dodi El Fayed'in üvey kız kardeşi Camilla El Fayed... Halkın sevgisini bir türlü kazanamayan Cornwall Düşesi Camilla, Diana'nın oğulları William ve Harry'den aldığı 'anma törenlerine katıl' davetini reddetmişti. Sun gazetesi, Camilla'nın törenlere katılmaması konusunda ısrarcı davranan eşi ile kavga ettiğini ve bu yüzden bu süre içerisinde evi terk ederek tatile çıkacağını yazdı. Camilla, birkaç gün önce yaptığı açıklamasında "Diana'nın hayatı ve hizmetlerinin ön planda olacağı törenin asıl amacından sapmasına yol açacağına inandığı için" törene katılmayacağını duyurmuştu. Prenses Diana için tören düzenlenen Guards' Chapel'deki törene katılan Camilla El Fayed ise şıklığı ve birbirinden lüks giysileriyle dikkat çekti. Güzelliğini İsveçli eski model annesi Heini Wathen'den alan Camilla, lüks merakı, zevkli giyimi ve marka düşkünlüğüyle tanınıyor.
Haberin fotoğrafları