kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Beklenen Kıyamet adını verdiği yeni kitabında Ömer Çelakıl, yeni şifreler çözdüğü iddiasında bulunuyor. "Henüz açıklamadığım başka çalışmalarım da var" diye konuşuyor.

Ay'a ayak basma kıyamet alameti

Hande ŞARMAN HABER MERKEZİ
Kuran'ın Şifresi kitabıyla tanınan Ömer Çelakıl, yeni kitabında ilginç iddialar ortaya atıyor: Ay'a inme, Kıyamet'in ilk alameti. Küresel ısınma ve de Mars'ta yaşama dair Kuran'da şifreler var..
Kuran'ın Şifresi adlı kitabıyla geçtiğimiz yıllarda dikkatleri üzerine çeken Ömer Çelakıl, yeni kitabı Beklenen Kıyamet'te, Kuran'da küresel ısınma ile ilgili bölümler olduğunu ve Mars'ta yaşam haberi verildiğini iddia ediyor. Çelakıl, kitabında, Ay'a ayak basılan 1969 yılında kıyamet için geri sayımın başladığını da Kuran'daki ayetlere ve sayılarına dayandırarak savunuyor. Çelakıl, hakkındaki "Yakında Ben Mesihim' diye ortaya çıkar" iddialarını ise "Hayır, ben sıradan birisiyim ve bunu defalarca dile getirdim. Böyle iddialarım olsaydı, sıradan bir insanım demezdim" şeklinde yanıtlıyor. Ömer Çelakıl'ın yeni kitabında, 2000'li yılların kıyamet açısından önemine değiniyor. İslami kaynaklardan derleme yaptığı kitabında, "bazı öncü işaretlerden bahsettiğini" belirten Çelakıl, bunun yanı sıra Mars'ta hayat ve küresel ısınma konularının da Kuran'da şifrelendiği kanaatinde... İşte Çelakıl'ın çarpıcı iddiaları:
Haberin fotoğrafları