kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Angelina ex-aşkıyla görüşmeye başladı!

Bir süredir Brad Pitt'le ilişkisinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Angelina Jolie'nin şu sıralar eski eşi Jonny Lee Miller ile arası çok sıkı fıkı. Her fırsatta Miller ile buluşan Jolie'nin bu tavırları, Pitt'i çileden çıkarıyor!..
Hollywood'un seksi yıldızlarından Angelina Jolie, son haftalarda sürekli Brad Pitt'le yaşadığı sorunlarıyla gündemde... 4 çocuklarına rağmen Jolie ile bir türlü anlaşamayan ve sürekli aralarını düzeltmeye çalışan Brad Pitt'e, son darbe de Jolie'nin eski kocası Jonny Lee Miller'dan geldi. Güzel yıldızın bir süredir eski eşiyle görüştüğünü öğrenen Pitt, bu haber karşısında çılgına döndü. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta baş başa yemek yerken görülen Miller ve Jolie'nin birbirlerine olan samimi tavırları çevredeki herkesin dikkatini çekti.

ANGELINA'NIN İLK AŞKIYDI
1999 yılında boşanan ancak dost kalan eski aşıkların bu samimiyeti, Brad Pitt'in ilişkisine olan inancını tamamen yitirmesine yol açtı. Ünlü aktör yakın çevresine, "Angelina'nın hayatında asla birinci sırada yer almıyorum" diyerek dert yanıyor. Jolie'nin In Touch dergisine konuşan bir arkadaşı da, "Jonny her zaman Angelina'nın kötü gün dostu olmuştur. Ayrıca Jonny Angelina'nın ilk aşkıydı" diyor. Öte yandan Miller'ın, Jolie'nin de yakın dostu olan Michele Hicks'le nişanlı olduğu ve ikilinin yakınlaşmasının Hicks'i de rahatsız ettiği söyleniyor.
Haberin fotoğrafları