kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
TATİL ONA YARAMIYOR!... Jennifer Aniston'dan ayrılmadan önce onunla son bir tatile çıkan Brad Pitt'in, geçtiğimiz günlerde Angelina Jolie'yle Paris'te tatil yapması kafaları karıştırdı.

Brad Pitt'in tarihi tekerrürden ibaret!

Angelina Jolie'yle yolu ayrılmak üzere olan Brad Pitt, eski eşi Jennifer Aniston'dan ayrıldığı dönemdeki hareketlerini şimdi de tekrarlıyor. Etrafa sahte gülücükler saçan yakışıklı oyuncu hobilerine sığınarak rahatlıyor.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Brad Pitt'in tarihi tekerrürden ibaret!
İlişkileri bir rüya gibi başlayan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in aşklarının üzerinde bugünlerde kara bulutlar dolaşıyor. Çiftin yakın dostları ikilinin sevgilerinin bittiğini ve onları birbirlerine bağlayan tek şeyin çocukları olduğunu söylüyor. Öyle ki, yataklarını ayırdıkları bile konuşuluyor.

BİZ BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK!
Brad Pitt tüm bu dedikoduları doğrular bir süreçten geçiyor. Ünlü aktörün son günlerde içine girdiği ruh hali, eski eşi Jennifer Aniston'dan ayrılmadan önce yaptıklarını hatırlatıyor. Etrafa sahte gülücükler saçan Pitt geçtiğimiz günlerde Jolie ile Paris'e tatile gitti. Aniston'ı da birlikte romantik bir tatile çıktıktan sonra terk etmişti. yine o dönemdeki gibi kendini hobilerine adayarak rahatlayan Pitt, çevresine 'Biz bu filmi daha önce de gördük' dedirtiyor.
Haberin fotoğrafları