kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Victoria Beckham'ın, 33 yaşında olmasına rağmen 7 yaşındaki bir kızın ölçülerine sahip olduğu söyleniyor. Zayıflık takıntısı ise hiç sağlıklı bulunmuyor.

Diyet kitabı aldı satışlarını patlattı

Ünlü futbolcu David Beckham'ın eşi, eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham elinde tutuncaya kadar, 'Skinny Bitch-Zayıf Kaltak' adlı Amerikan diyet kitabını duyan pek kimse yoktu. Ama Victoria'nın, Los Angeles'da bir kitapçıda 'Skinny Bitch'i alırken görüntülenmesi kitabın kaderini değiştirdi. Bu fotoğraf internette yayınlandıktan tam yarım saat sonra kitap, amazon.com internet sitesinde, 77 bin 939'uncu sıradan 209'uncu sıraya yükseldi. Kitap, kısa zamanda 250 bin adet daha basıldı.

VEJETARYEN OLUN
'Çar çöp yemeyi bırakıp, harika görünmek isteyen akıllı kızların bayılacağı bir rehber' sloganıyla raflardaki yerini alan kitap; Victoria Beckham'ın bu istemsiz reklamıyla, yazarlarına da hatırı sayılır bir para kazandırdı. Kitap, eski bir model olan Kim Barnouin ve eskiden Ford Model Ajansı sahibi olan Rory Freedman tarafından yazılmış. Tahmin edileceği gibi ikisi de son derece zayıf kadınlar. Kitabın dili ise oldukça ağır, hatta küstah da denebilir. Kitapta kurulan "Atkins diyetinin sizi zayıflatacağını düşünüyorsanız tam bir aptalsınız", "Soda sıvı bir şeytandır" gibi cümleler de bunun en güzel örnekleri. Hızla kilo verdirmeyi vaat eden Skinny Bitch'in felsefesi, vejetaryen beslenme üzerine kurulu. Kadınlara tam tahıl ürünlerini, sebze ve meyve yemelerini öğütlerken; işlenmiş besinleri, yumurtayı, et ve balığı yasaklıyor. Tabii Victoria Beckham, hangi akla hizmet bu kitabı almaya karar verdi bilmiyoruz. Ama Victoria zayıflama konusunu kafasına takmış görünüyor.