kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkekler 'susturucu' kadınlardan şikayetçi

Bazı kadınlar, "Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanmıyor" diye söylenir... Aslında erkekler güçlü kadından değil, elindeki gücü kendisini susturmak için kullanan dırdırcı kadından şikayetçidir!.
Yazılarınızı beğeniyle takip etmeye başladım. 'Erkekler neden evlenmiyor?' başlıklı yazınızı gülerek okudum. 18 yaşında olmama rağmen anlattıklarınızı çevremde birebir yaşıyorum. Sizce, biz kadınlar nasıl değişebiliriz? (Melike D.)

ÖNCELİKLE değişime açık olmak gerekiyor. Kadınsı duygular ile değil de, aklıselim olmak şart. Henüz çok gençsiniz. Bir erkeğin hayatı üzerine değil de, kendi ayaklarınızın üzerine bir yaşam inşa etmelisiniz. O zaman da bazı kadınlar size şunu diyebilir: "Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanmıyor!" Unutmayın ki bu düşünce külliyen yalan! Erkekler güçlü kadından değil, elindeki gücü kendisini susturmak için kullanan dırdırcı kadından şikayetçidir. İkisi farklı şeylerdir. Çünkü erkekler, kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlara saygı duyar. Ama sürekli "Ben ekonomik özgürlüğü olan, güçlü bir kadınım. Sen olmasan da ben aynı standartlarda yaşamaya devam ederim!" diye başına kakılan erkek, o kadına sempatiyle bakmaz!