kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geçtiğimiz hafta sonu Çeşme’deki Fontana Beach’te konser veren Demet Akalın, beyaz bikinisi ve püsküllü peleriniyle modern bir görüntü sergiledi. Akalın, bu yaz çok yoğun çalıştığını ve sürekli elinde valiziyle gezdiğini söyledi.

Tercih yapmak zorunda kaldım ve işimi seçtim!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Eski eşi Oğuz Kayhan'la yollarını bir süre önce 'resmen' ayıran Demet Akalın içini döktü: Bugünlere kendi tırnaklarımla geldim ve kimsenin hükmü altına girmek istemem. Oğuz ile aramızda sevgiden öte bir bağ olsa da hayatıma kimseyi karıştırmam. Öncelik işimde!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tercih yapmak zorunda kaldım ve işimi seçtim!
Yaz başında çıkardığı 'Tatil' adlı single ile başarı grafiğini yükselten Demet Akalın, rakiplerine gözdağı verdi. Yeni albümünün bomba gibi olacağını söyleyen ünlü şarkıcı, "Önümüzdeki yılın da Demet Akalın yılı olmasını istiyorum" dedi. Geçtiğimiz hafta sonu Çeşme Fontana Beach'te yüzlerce hayranına konser veren Demet Akalın'la biten ilişkisi ve yeni projeleri üzerine konuştuk.

* 'Tatil' şarkınızla hayatınız arasında ilginç bir benzerlik yaşadınız. Eski eşinizden ayrıldınız ve Amerika tatili düşünceniz var... İnsan şarkılara göre yaşamıyor. Ne kadar mutlu olduğumu söylesem de üzüldüğüm anlaşılıyor. Birikim yaşadık ve toplanan şeyler bir anda ortaya çıktı. Hiç kırgın değilim ve onun çok mutlu olmasını isterim. Hayatıma yeni birisini sokma niyetim yok. Öyle bir düşüncem olsaydı, sevgilimden ayrılmazdım. Şimdi böyle mutluyum, kafam daha dingin.

BEN ZOR BİR KADINIM

* Siz zor bir kadın mısınız? Zorum tabii ki! Ama bu ilişkimde inanın bütün zorluklarımı telafi edebildim. Sadece işimi ve işimin gerektirdiği şeyleri yapmak istiyorum. Bana karışılmasından da hoşlanmıyorum!

* Sizin Oğuz Kayhan'la birlikte olduktan sonra çok daha mutlu ve pozitif bir insan olduğunuz söylenir. Problem nereden çıktı? Anlatması biraz güç ama ben sadece sevdiğim adamla yaşlanıp, sevdiğim işi yapmak istedim. Ama bir süre sonra isminiz kendi boyunuzdan da büyük bir yerde olunca, sorunlar çıkıyor. Bir takım pürüzlere takılıyorsunuz. Karşınızdaki insan, 'bunu yapma, buraya gitme' gibi kısıtlamalar geliyor. Ben bu saate kadar kendi tırnaklarımla geldim. Kimsenin hükmü altına girmek istemem.

BOŞ VAKTİM OLMADI

* Evlenip boşandıktan sonra yeniden birlikte olmaya karar verdiğiniz zaman bunları konuşup, düzeltemediniz mi? İlk başlarda böyle değildik. Gayet mutlu bir ilişkimiz vardı. Belki sorunları çözebilirdik ama benim bu yaz hiç boş vaktim olmadı. Elimde valiz gezip durdum. O kadar yoğundum ki evime hiç uğramadım. Bu durum bizi zorlamış, birbirimizden uzaklaşmamıza neden olmuş olabilir.

* Oğuz Bey ayrılık kararını hemen kabul etti mi? Onun da isteği buydu. Bu kez ikimiz oturup ortak karar verdik. O bana 'ilerde ya pişman olursak' dedi ama umarım olmayız.

* Böyle bir ihtimal var mı? Benim açımdan yok. Ben eminim kendimden.

SEVGİDEN ÖTE BİR BAĞ

* Oğuz Kayhan'dan barışma talebi gelse tavrınız ne olur? Benim için bu mevzu kapandı. Artık ilişki yaşamak gibi düşüncem yok. Ne yeni birisini ne de eski bir ilişki düşünüyorum. Yeni sevgili isteseydim zaten Oğuz'dan ayrılmazdım.

* 'Kariyer de yaparım çocuk da' sloganı size uymadı sanırım? Aynen öyle! Ben yapamadım. Kabul etsek de etmesek de bu bir gerçek. Yapan vardır belki ama ben yapamıyorum. Zaten çocuk da istemiyorum.

* Başarı size bir güç getirip, arkasından da yanlızlığa mı itti? Kesinlikle doğru bir saptama. Güçlü olduğunuz zaman yalnızlığa mahkum kalıyorsunuz. Ama bu durumumdan şikayetçi de değilim. Böyle olması gerekiyormuş.

* Oğuz Bey'e karşı sevginiz bitti mi? Ayrılığımdan ötürü tabii ki mutlu değilim. Keşke bir sihir olsa da herşeyi unutabilsek. Ama kendi içimde çok acı çekiyorum. Bu kararı tek başıma vermedim ama tercih yapmak zorunda bırakıldım.

* İşinizi kendinizden bile çok önemsediğinizi biliyoruz. Acaba Oğuz Bey'e kapılarınızı aralasaydınız bu ilişki kurtulur muydu? Çok aralandı o kapılar ama olmadı! Artık o aralığı kimseye açmak istemiyorum.

* Hiçbir şeye tahammülünüz kalmamış gibi görünüyor.. Evet çok yoruldum artık. Biraz da kendimi önemsemek istiyorum. Oğuz'la kötü ayrılmadık zaten. Bir yerde görsem, hatırını sorarım; yüzümü çevirmem. Bizim aramızda sevgiden öte bir bağ var. Onun hakkında asla kötü konuşmam. Biz birbirimize yanlış yapmadık. Hayatlarımıza müdahale ettiğimiz için bu hale geldik. Oğuz benim evimde kalıyordu, ayrılınca eşyalarını alıp gitti.
Haberin fotoğrafları