kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
PİŞTİ OLMAK DA VAR Hillary Duff ve Isla Fisher: Siyah-gümüş kombinasyonu stilistllerinin başlıca imzası olsa gerek. Hillary Duff ve Isla Fisher: Siyah-gümüş kombinasyonu stilistlerinin başlıca imzası olsa gerek.

Ünlüler şıklıklarını danışmanlarına borçlu

Ünlülerin giyinme konusunda doğuştan yetenekli olduklarına inanırız. Oysa işin sırrı yıldızların; yedi gün, yirmi dört saat işbaşında olan stil danışmanlarında yatıyor..
Ünlüler giyim konusunda müthiş bir yeteneğe sahiplermiş gibi görünüyor. Aslında bu yetenek hiçbir yıldız adayına kendiliğinden gelmiyor. Şıklıklarını genelde, hiç durmadan çalışan ve yanlarından bir an olsun ayrılmayan stil danışmanlarına borçlular. Pek çok yıldızın bir stil danışmanı ya da profesyonel bir giyim danışmanı vardır. Stil danışmanlarını temsil eden bir ajansın sahibi olan Michael A. Baruch, ünlülerin yüzde 95'inin stil danışmanı kullandığını söylüyor.

DESTEK HER AN HAZIR
Bir stil danışmanı olan Robert Verdi, "Eskiden profesyonel stil danışmanları sadece çok önemli veya büyük geceler için aranırken, günümüzde her an ihtiyaç duyulur hale geldiler" diyor. Meslektaşı Rob Zangardi de "Markalardan sürekli müşterilerim için alışveriş yapıyorum. Daha sonra bu aldıklarımı nasıl kombine edebileceklerini onlara anlatıyorum, böylece beni aramalarına da gerek kalmıyor" diyor. Genellikle danışmanlar, müşterilerinin dolaplarını aylık ya da sezonluk olarak düzenliyor. Ünlü isimler de stil danışmanı tarafından hazırlanmış olan dolaptan giydikleri kıyafetlerle köpeklerini dolaştırmaya çıktıklarında, oradan geçmekte olan bir fotoğrafçıya yakalanıyorlar. (Cosmopolitan)
Haberin fotoğrafları