kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Timsahlardan kaçan çiftçi 7 gün ağaçta yaşadı

Yeni Haber
Kendisini kovalayan timsahlardan kaçarak bir ağacın tepesine tırmanan Avustralyalıyı aç timsahların elinden 7 gün sonra bir askeri helikopter ancak kurtarabildi.

David George (53) isimli Avustralyalı, çiftliğinde geçen hafta atı ile gezinti yaparken atının ürkmesi sonucu timsahlarla dolu bir bataklığa düştüğünü açıkladı.

Bataklıktan çıktıktan sonra iki adet timsah gördüğünü kaydeden George, kendisini kovalayan timsahlardan bir ağacın tepesine çıkarak kurtulduğunu ifade etti. Timsahların kendisini yemekten vazgeçmeyerek sığındığı ağacın altında beklediklerini belirten George, 7 gün boyunca söz konusu ağacın tepesinde mahsur kaldığını açıkladı.

Ağaca çıkarken yanında bulunan iki sandviç ile hayatta kaldığını belirten George, kendini ağaca bağladığını, böylece uyurken yere düşerek timsahlara yem olmaktan kurtulduğunu dile getirdi.

Ağacın tepesindeki dallarından ve yapraklardan kendine bir yatak yaptığını söyleyen George, vaktinin çoğunu uyuyarak, oğluna mektup yazarak ve dua ederek geçirdiğini sözlerine ekledi.

Sık ağaçlarla kaplı alanda arama çalışmalarını sürdüren askeri helikopterin 7 gün sonra George'yi bularak timsahlardan kurtardığını bildiren yetkililer, söz konusu çiftçinin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

(CHA)