kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Amerika'da üçüncü bebeğini doğurdu

Ünlü haber spikeri Zeynep Kasımlıoğlu, üçüncü kez anne oldu. Güzel sunucu, "Annelik her şeyin üstünde bir duygu, tarif etmek çok zor" diye konuşuyor..
Ekranların başarılı haber spikeri Zeynep Kasımlıoğlu, şu sıralar üçüncü bebeğini kucağına almanın heyecanını yaşıyor. 3.5 yaşında Dila ve 2.5 yaşında Ömer adında iki çocuğu bulunan Kasımlıoğlu, geçen ay Amerika'da doğum yaptı. İlk kez anne olduktan sonra işinin ikinci planda kaldığını söyleyen güzel sunucu doğum öncesi son röportajını Bebeğim ve Biz dergisine vermişti:

ANNELİK BİR FIRTINA

* 12 Temmuz 2002'de evlendim. Bana 12 Temmuz'dan 5-6 ay önce biri gelip "Sen Bebeğim ve Biz dergisinde yazacaksın, 3 çocuk annesi olacaksın" deseydi asla inanmazdım. Çünkü o yıllarda çalışan ve mesleğini çok seven bir kadındım.

* Annelik çok farklı bir duygu. Her şeyi anlatabilirim ama anneliği tarif etmek çok zor.

* Annelikten sonra iş hayatı ikinci, hatta üçüncü plana düştü. İşe dönmeyi yine arzu ederim fakat çocuklar hayatımı çok dolduruyor.

* Annelik başlı başına bir fırtına. Ama anne olduğum için çok mutluyum, annelik her şeyin üstüne çıkıyor.

BU BEBEĞİM SÜRPRİZDİ

* Hayat öyle dolu dolu ki, ne mutlu bir iş hayatı var, ne de tam anlamıyla mutlu bir evlilik. İnsanlar hayatı kendileri tamamlıyor. İş hayatında çok hata yaptım belki, evlilikte de yapıyorum zaman zaman... Umarım çocuk yetiştirmede en az hata ile çıkarız işin içinden.

* Üçüncü hamileliğim biraz sürpriz oldu. Kız istiyordum ama bebeğim erkek olacak.

* Eşim de iyi bir eşten öte çok iyi bir babadır.