kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Filmin oyuncuları, montajlanan ilk görüntüleri hep birlikte izledi.

Türk sinema tarihine geçecek bir iş yaptık!

Mahsun Kırmızıgül'ün ilk sinema filmi 'Beyaz Melek'in altı haftadır devam eden çekimleri tamamlandı. Filmin yapımcıları Murat Tokat ve Levent Üngör yaptıkları işe çok inandıklarını açıkladı: Sinema tarihine geçecek bir film ortaya çıkardık!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Türk sinema tarihine geçecek bir iş yaptık!
Mahsun Kırmızıgül'ün hem yazdığı, hem yönettiği hem de imaj değiştirerek rol aldığı 'Beyaz Melek' adlı sinema filminin altı haftadır devam eden çekimleri nihayet tamamlandı. Filmin çekimleri İstanbul, Adapazarı, Konya, Tuz Gölü ve Diyarbakır'da yapıldı.

MAHSUN'A İNANDIK
Filmin İstanbul ve Konya'daki çekimleri için yaklaşık 450 bin dolara mal olan, 1. 200 metrekarelik özel bir inşaat alanı yapıldı. Set ekibinin son durağı olan Diyarbakır'da ise oyuncular, 55 derecelik hava sıcaklığına aldırmadan büyük bir özveriyle çalıştı. 21 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin yapımcıları Murat Tokat ve Levent Üngör; Erol Günaydın, Gazanfer Özcan, Suna Selen, Salih Kalyon, Zeynep Tokuş, Ali Sürmeli, Sarp Apak, Bilge Zobu, Hüseyin Avni Danyal, Fadik Sevin Atasoy ve Yavuz Bingöl gibi birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren filme çok güvendiklerini söylüyor: "Biz ve oyuncular bu filme başlarken Mahsun'a çok inandık. Filmin çok iyi olacağından hiç şüphe duymadık. Mahsun'un heyecanı ve hevesi çok kısa zamanda hepimizi sardı..."

BİRLİKTE İZLEDİLER
Bugünlerde montajı yapılan filme ilişkin ilk görüntüleri, filmin oyuncularından Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Kenter, Nejat Uygur, Toron Karacaoğlu, Arif Erkin ve Lale Belkıs'la birlikte izleyen iki yapımcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Çekilen görüntüler gerçekten muhteşem olmuş. Bu film gerek senaryosu, gerekse oyuncu kadrosuyla Türk sinema tarihine adını bir klasik olarak yazdıracak. Eminiz ki seyirci filmimizi çok sevecek."
Haberin fotoğrafları