kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sonbaharda kadınlar renkli cesur ve sıra dışı olacak

İlginç kesimler, değişik dokular, bol pantolonlar ve kalın kemerler... Harper's Bazaar sonbahar/kış sezonunda öne çıkacak kıyafet ve aksesuarları ilk elden açıklıyor.....
İddialı paltolar
Bu sonbahar sezonunda, kıyafetleri tamamlayan en önemli parça paltolar ve her zevke hitap eden bir model bulmak mümkün. Kürk detaylı, sıra dışı kesimli ya da göz alıcı parlak kumaştan paltolar ise en revaçta olacak olanlar... Modellerin yeni detayları arasında kapüşonlar, devasa kemerler, abartılı yakalar ve omuzları yuvarlak kesimli parçalar var.

60'lar, 70'ler...
Bu sezonun ruhu şık ve derli toplu modellerde kendini gösterdi. Dizlere kadar uzayan etek boyları, uçları kıvrımlı kesimler ve omuzları açıkta bırakan uzun kollu dar kesimli gece elbiseleri geri dönüyor.

Cesur renkler
Kan kırmızısı, parlak kırmızı, fuşya, fosforlu yeşil, limon ve misket limonu, yeşil elma, canlı mavi ve üzüm rengi... Modacılar bu sezon parlak renklerden hiç çekinmemişler. Gökkuşağının her rengi şok edici tonlara dönüşmüş.

Sıradışı kumaşlar
Yeni belirgin modellerle uyum içinde olan high-tech kumaşlar, kıyafetleri öne çıkaran bir karmaşaya sahip. Yaratıcı dokunuşlar ve ısıya maruz bırakılmış yün ve ipekli karışımlar, parlak moher örgüler ve plastik saçaklar gibi uzay çağı materyalleri de sık sık karşımıza çıkacak.

Vücut bilinci
Beller döndü! Kemerli paltolar, düz ya da dar elbiseler... Bu sezon gözler yuvarlak hatları belirginleştiren detaylarda. Kum saati kesimli elbiseler ve korseler, vücut hatlarını ön plana çıkarıyor.

Pantolon
Elbiselerin hakimiyeti devam ediyor ama pantolonlar da hemen her türlü modelle geri dönüş yaşıyor. Bol paçalılar, erkeksi kesimler, yüksek belliler, dapdar modeller, kısalar ve modernize edilmiş binici tarzıyla her pantolonlar her yerde.
Haberin fotoğrafları