kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hatırla Sevgili'nin albümü 10 günde satış rekoru kırdı

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN
Hatırla Sevgili'nin nostaljik şarkılardan oluşan soundtrack albümü satış patlaması yaptı. Albümü piyasaya çıkaran Kalan Müzik, ilk etapta 20 bin adet bastığı CD'lerin yok satması nedeniyle şaşkın.....
atv'nin geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizisi 'Hatırla Sevgili'nin albümü yok sattı. Beren Saat, Cansel Elçin ve Okan Yalabık'ın başrollerini paylaştıkları dizinin müziklerinin yer aldığı albüm 10 gün önce çıkmasına rağmen 25 bin gibi müthiş bir satış rakamına ulaştı. 60'lı yıllardan başlayarak Türkiye'nin yakın tarihini konu edinen 'Hatırla Sevgili'nin müzikleri Kemal Sahir Gürel, Hüseyin Yıldız, Erdal Güney tarafından hazırlanıyor. Müzik marketlerde zirveye oturan albümde yer alan 'Hatırla Sevgili, Yaralı Kalbim, Zor Yıllar, Geçmişten Geleceğe ve Dalgakıran' izleyicilerin kısa sürede dikkatini çekmişti.

YAPIMCI BİLE ŞAŞIRDI
İnternette en çok dinlenen şarkılar arasında da ilk sıralarda yer alan şarkılardan oluşan albümün bu kadar tutulması albümün yapım şirketi Kalan Müziği de şaşırttı. Çünkü sadece 20 bin sountrack albüm basılmıştı. Ancak albümün tamamının satılması yapımcı şirketi de şaşırttı. Kalan Müzik albüm satışlarının bu hızla giderse yeni bir rekora imza atacağını tahmin ediyor. Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltuk "Bir dizinin albümünün bu kadar çabuk satacağını tahmin etmiyordum. Çünkü dizi yaz tatilinde olduğu için albümün satılması biraz zaman alabilir diye düşünüyordum. Ama müzikler dizinin kalitesiyle örtüştü. 10 günde 25 bin sattı. Sezon açılıp dizi başladığında ise bu rakamın 100 bine yakın olacağını tahmin ediyorum" diyor.
Haberin fotoğrafları