kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nida Ünsal

Sezen albüm sözü verince kıskandı!

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
Şarkıcı Niran Ünsal'ın "Sezen Aksu beni engellemek istedi. Önümü kesmeseydi hayatım çok farklı olurdu" sözleri; kardeşi Nida Ünsal'ı çok kızdırdı: Sezen'in bana albüm yapacağını duyunca kıskandığı için onu kötüledi!..
Niran Ünsal'ın "Sezen Aksu beni kösteklemeye çalıştı. Onun etekleri altına girenlerin sonu hiç iyi olmuyor. Ben Sezen Aksu'nun ayağının suyunu vitamin diye içeçek kadar ona hayranlık beslerken; insanların içleri ile görünüşlerinin aynı olmadığını gördüm" açıklaması; kardeşi Nida'yı çok sinirlendirdi. "Ablam güneşi balçıkla sıvamaya kalkıyor. Kendisi bir yerlere gelemediği için Sezen Hanım'a saldırıyor" diyen Nida, kızgınlığını şöyle ifade etti:

ONA ÇOK HAYRANDI
"Ablamın bu zamana kadar sessiz kalıp, Sezen Hanım'ın bana albüm yapacağı bir dönemde böyle bir açıklama yapmasına şaşırdım. Ama bunu kıskançlıktan yaptığını umarım herkes anlamıştır. Çünkü bana yıllarca 'Ablan neden sana yardım etmiyor?' diyenlere; bu en güzel cevap oldu. Ablam 18 yaşındayken Sezen Aksu'ya o kadar hayrandı ki; onun kola içtiği şişeyi saklardı." Geçtiğimiz aylarda bunalıma girip, intihara teşebbüs eden Nida Ünsal, o dönemde en büyük hayalinin Sezen Aksu ile tanışmak olduğunu söylemişti. Bir süre önce Sezen Aksu'nun İzmir konserinde hayali gerçekleşen Nida, 'Minik Serçe'den albüm sözü de almıştı. Ablasının bu gelişme üzerine kendini kıskandığını iddia eden Nida, şunları söyledi:

TALİHSİZ AÇIKLAMA
"Sanırım Bodrum'da tatil yapmak ablama yaramamış. Başına güneş geçmiş. Kendisi bir yerlere gelemediği için Sezen Hanım'a saldırıyor. Ben Niran Ünsal'ın kanatları altında olmaktansa Sezen Aksu'nun eteklerine yapışmayı tercih ederim. Bu açıklamalar çok talihsiz ve gereksiz. Beni kıskanıp benim işimi engelleme çalışması, nasıl bir karakterde olduğunu gösteriyor. Ama ben Sezen Hanım'ın Bodrum'dan gelmesini bekliyorum. Ablam güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyor ama başaramayacak."
Haberin fotoğrafları