kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Savaşta değilseniz Tanrı'ya şükredin!

Leonardo Di Caprio'nun son aşkı, ünlü İsrailli model Bar Refaeli Fransız Paris Match dergisine konuştu: Filistin'le aramızda yaşanan durum beni çok üzüyor. Bombaların gölgesinde yaşamayanlar, ne kadar şanslı olduklarını bilmiyor! ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Savaşta değilseniz Tanrı'ya şükredin!
Odünyanın en seksi modellerinden biri... Güzelliğiyle erkeklerin başını döndürüyor ancak onun gözü aktör sevgilisi Leonardo Di Caprio'dan başkasını görmüyor. Dış görüntüsüne aldanıp onun şımarık olduğunu düşünen çok fazla insan var. Ancak Bar Refaeli, sanılanın aksine Tel Aviv'deki çiftlik evinde ailesiyle birlikte son derece mütevazı bir hayat sürüyor.

SAVAŞ DEMEYE DİLİ VARMIYOR
Tahtadan bir kulübede hayata gözlerini açan 22 yaşındaki ünlü model, "Babam kovboy gibi bir adam. Hep bir çiftlik evinde yaşamamızı hayal ederdi" diyor. Dört kardeşi ve ailesiyle birlikte yaşayan Refaeli, çevresinde canını sıkan tek şeyin ülkesi İsrail ve Filistin arasında yaşananlar olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Ben iki ülke arasında yaşanan şeyi savaş gibi değil, geçici bir durum gibi görüyorum. Yurtdışına çıktığımda yaşıtlarımın üzüldükleri şeyleri gördüğümde onlara, 'Şükredin, şu anda dünyanın bir ucunda atılan bombalar yüzünden milyonlarca insan ölüyor' diyorum..." Geçtiğimiz günlerde basında askerden kaçmak için kendisinden 20 yaş büyük bir adamla evlendiği yönünde haberler çıkan güzel model, sağlık sorunlarından dolayı askere gidemediğini söylüyor.