kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Bodrum'da dedikodu turu

Yıllardır temmuz ayının başlarında hareketlenen Türkbükü, bu yıl daha yeni yeni kendine geliyor. İlk kez geçen hafta sonu Bodrum-Milas Havaalanı'nda kuyruklar oluştu ve trafik yoğundu. Dedikodulara gelince... Egeli işadamı Haluk Erdoğdu'nun Eren Talu ile yaptığı 'Ev Otel'den başlayalım. Otel, gerçekten yanıyormuş! Bodrum'da çıkan son yangında alevler otelin dibine kadar gelmiş. Arka taraftaki vadi, kömür gibi olmuş ama otel kurtulmuş. 'Ev Otel'de konaklamayı ve restoranında yemek yemeyi bir kenara bıraksak bile buraya köy kahvaltısı için uğramanızı tavsiye ederim. Bu arada yemeklerden bahsederken otelin aşçısı çok ilginç bir şey anlattı. Fatih Terim, Türkbükü'ndeki evinde kaldığı zamanlarda, her sabah saat 11.00'de 30 lahmacun siparişi veriyormuş. Yanlış anlamadınız, her gün, sabah 11.00'de ve tam 30 lahmacun...

CELAL ÇAPA OĞLUNA KIZGIN
Bu arada otelin kumsalı 'Ev Beach'te, önümüzdeki yıl İstanbul'un önemli iki restoranı; 'Dragon' ve '360' açılacak. Bu kış yan tarafı da kendilerine katıp, iskeleyi büyütecekler. Bir diğer dedikodu Celal Çapa'nın oğlu Emre Çapa ile ilgili. Celal Çapa, uzun süredir Bodrum'da tatil yapıyor ancak oğlu kendisini çıldırtmak üzere. Geçenlerde arkadaşlarıyla 'Bianca'nın içinde bulunan 'Levandiz Rum Meyhanesi'nde yemek yemiş ve eğlenmiş. Bir ara müziğin ve alkolün etkisiyle kendisini pistte bulan Çapa, önüne konan her tabak kulesini kırmış. Tabii bu eğlencenin bedeli ertesi gün ortaya çıkmış. Üç bin YTL'lik hesap Celal Çapa'nın önüne gidince, Celal Bey az daha fenalık geçiriyormuş. Emre Çapa, "Baba, vallahi çok eğlendim. Kırılan tabakların parayla olduğunu bilmiyordum ki... Önüme koydular, ben de kırdım" açıklamasını yapmış. Yeri gelmişken hemen belirteyim, kırılan her tabak başına 30 YTL ekleniyor hesaba.

BEACH PARTİYE GENÇ AKINI
Bunun dışında Emre Ergani'nin akşamüstü beach partilerinde en az bin kişi oluyor. Bu partileri acilen bir sosyolog ve psikolog izlemeli, gençlerin analizini yapmalı. Yaş ortalaması 21. Genç kızlar kimbilir dünyanın neresinden aldıkları bikini veya mayokinileri (taşlı-pullu), ayaklarında topuklu terlikleri, transparan pantolonları ve elbiseleri ile plajdalar. Makyajları da en koyusundan, en çarpıcısından... Açıkhava olmasına rağmen, parfüm kokusu buram buram... Beyler ise saçlarında bir kutu jöle ve son derece şık mayo şortlarla ortalıkta. Belli bir saatten sonra, alkolün etkisiyle mutlaka bir tartışma yaşanıyor, 'Ne bakıyorsun?' nidaları yükseliyor. Film gibi vallahi, izlemeye doyamıyorsunuz!

ZODIAC TRAFİĞİ YOĞUN
Bodrum'a dair son notum denizlerden... Türkbükü'nde korkunç bir Zodiac bot trafiği var. Artık kimse kara yolunu kullanmıyor. Bütün beach ve restoranlar müşterilerini istedikleri yerden Zodiac ile aldırıyor. Ancak rekabet kıyasıya olunca bazen sorun çıkmıyor da değil. Akşam 'Bianca'da yemekteyken; Metin Aşık, Emre Ergani'yi aradı ve "Beni Maki'den aldır" dedi. 10 dakika sonra Zodiac'ı kullanan çocuktan telefon geldi: "Emre Abi, Maki beni yanaştırmıyor." Bunun üzerine Ergani, Metin Aşık'ı aradı ve "Başkan, seni aldıramıyorum" dedi. Karşı taraftan gürleyen bir ses geldi. Sonra ne mi oldu? Ben sormadım, o da söylemedi.