kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İşte Türkiye'nin ilk 'techno-talk show'u

Uğur ARIKAYA
atv'nin yeni programı 'Click' cumartesi günü izleyiciyle buluşuyor. Program Türkiye'nin ilk 'techno-talk show'u olma özelliğini taşıyor..
atv ekranlarında bu cumartesi yepyeni bir program başlıyor. Teknoloji ve eğlenceyi beraber sunan 'Click' gündüz kuşağına farklı bir renk getirme iddiasında.... 'Silikon Vadisi' programından tanıdığımız Bilişim Dergileri Yayın Direktörü Dinçer Karaca ile Yeliz Doğramacılar'ın sunacağı programda teknoloji ve talk show birarada olacak. Alışılmış teknoloji programlarından farklı bir grafik çizen 'Click'te ünlü konuklar canlı performanslarıyla programa renk katacak. Programın 'Koy Sepete' adlı bölümünde 'www.click. atv.com.tr' adresine kayıt yaptırarak SMS yoluyla açık artırmaya katılacak izleyiciler süpriz hediyeler kazanacak.

İZLEYİN, KAZANIN
'Click'in sunuculuğunu üstlenen Dinçer Karaca 'PC Magazin ve Eleckronic Gaming Monthly' dergilerine paralel konular işleyeceklerini söylüyor ve ekliyor: "Eğlencenin yanı sıra programı izleyenler hediyeler kazanacak. Her hafta, değeri en az bin dolarlık bir ürünü açık artırmayla değerinin çok altında bir rakama vereceğiz"... 'Click'in diğer sunucusu Yeliz Doğramacılar ise içinde ağır teknik terimlerin olmadığı, herkesin anlayabileceği tarzda bir teknoloji programı hazırladıklarını belirtiyor.
Haberin fotoğrafları