kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Polisin borç cinneti: 1 ölü

Yeni Haber
Borçları yüzünden bunalıma giren ve bankadan çektiği krediyi de ödeyemeyen polis memuru, tartıştığı karısını bıçaklayarak yaraladı, ardından polis lokalinde kredi için karşılıklı kefil olduğu meslektaşını tabancayla vurarak öldürdü.

Bozova İlçe Emniyet Amirliği'ne 2 yıl önce İstanbul'dan atanan ve bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen polis memuru Nahsan K. (33), polis lojmanlarındaki evinde eşi Fatma K. (31) ile tartıştı.

Bir süre sonra eşini bıçaklayan Nahsan K, daha sonra aynı binanın alt katında bulunan polis lokaline giderek, burada meslektaşı Kazım Sabancı'yı tabancayla öldürdü.

Bu esnada seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu lokalde oturan polis memuru Mehmet Emin K. da sağ bacağından yaralandı.

Fatma K. ile Mehmet Emin K, ambulansla Bozova Sağlık Merkezine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Fatma K. ameliyata alınırken, Mehmet Emin K. ayakta tedavi edildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın ardından kaçan polis memuru Nahsan K'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu arada olayın ardından ilçeye giden Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, yetkililerden bilgi aldı.

Polis memuru Nahsan K'nın, meslektaşı Kazım Sabancı ile bir süre önce bankadan ortak kredi çektiği ve krediyi ödeyemediği öğrenildi.

(AJANSLAR)