kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Halil Bahar

Haber turu

Sinop
Koruma polisini kurşuna dizdiler
Sinop Türkeli Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran'ın korumalığını yapan 24 yaşındaki polis memuru Halil Bahar, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra kurşuna dizilerek öldürüldü. Samsun'un Yakakent ilçesinde Çamgölü'nde ormanlık alana çarşamba günü piknik yapmaya giden vatandaşlar, bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, 5 kurşunla öldürülen kişinin polis memuru Halil Bahar olduğunu belirledi. İncelemede, 11 boş kovan bulunurken, polisin tabancasının ve kimliğinin de alındığı ancak 130 YTL'sine dokunulmadığı belirlendi. Bekâr polis memurunun cesedi memleketi K.Maraş'a gönderildi.

İzmir

Alacaklı olduğu polisi öldürdü
İzmır'in Bornova İlçesi'nde, Vehbi Aytaç( 36) adlı polis memuru, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişi tarafından öldürüldü. İddiaya göre, Bornova'da oto tamir ve yedek parça işyeri bulunan Mahsuni Çardakkaya (36), yaklaşık 15 bin YTL alacaklı olduğu polis memuru Vehbi Aytaç(36) ile önceki gün 17.30 sıralarında sokakta karşılaştı. Aytaç'tan alacağını isteyen Çardakkaya, olumsuz cevap alınca tartışma başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Çardakkaya, tabancasıyla Aytaç'ı öldürdü. Çardakkaya yakalandı.

Denizli
Terkeden 37 yaş küçük eşe kurşun
Denizli 71 yaşındaki işçi emeklisi İsmail Topçu, 34 yaşındaki eşi Emine Topçu'yu, öldürdü. İddiaya göre bir ilişkisi olan genç kadın, 3 ay önce eşini terk edip sevgilisine kaçtı. Ancak geçtiğimiz hafta yeniden kocasına döndü. Dün çift arasında yeniden tartışma çıkınca, genç kadın kızıyla evi terk edip yeniden sevgilisine gitmek istedi. Yaşlı adam bunun üzerine 6 yaşındaki kızlarının gözleri önünde eşini tabancayla öldürdü, sonra da teslim oldu.
Haberin fotoğrafları