kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Eva Herzigova, "Gregorio, İtalyan olmasına rağmen çocuğun bakımıyla ilgileniyor. Kesinlikle bu konuda maçoluk yapmıyor" diye konuşuyor.

İkinci çocuğunu doğurmaya kararlı

O Çek Cumhuriyeti'nin dünya podyumlarına kazandırdığı en ünlü isim... Herzigova, 34 yaşında sahip olduğu bebeği, kariyeri ve aşkıyla ilgili Fransız Paris-Match dergisine konuştu ve 6 yıllık sevgilisi Gregorio Herzig'ten olan oğlu George Marsiaj ile objektiflere poz verdi.

GREGORIO TAM BİR BABA
"Gerçekten baba olamayacak bir erkekten asla çocuk doğurmazdım. Babasının, çocuğu benimle birlikte yetiştirmesi lazım" diyen güzel manken, en kısa sürede 1 Haziran'da doğan George'a iki kardeş vermek istediğini söyledi ve ekledi: Bir yıl içinde ikinci çocuğu doğuracağım! Doğumdan henüz kısa süre geçmesine rağmen formuna kavuşan Eva Herzigova, hiç spor yapmadığını, neredeyse 4 kişilik yediğini ve İtalyan yemeklerine bayıldığını dile getirdi.

İŞ KADINLIĞINA BAŞLADI
Güzel manken, "Doğumdan hemen sonra 10 kilo verdim. Sonra gerisi geldi. Süt verdiğim için canım ne çekerse yemekten çekinmiyorum" dedi. Şimdilik podyuma geri dönmeyi düşünmeyen Herzigova, iş kadınlığına başladı. Kendi mayo koleksiyonu üzerine çalışan manken, televizyondan gelen teklifleri de değerlendirecek.
Haberin fotoğrafları