kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Murat Aslan

Dayak olayını reklam için kullandı

Hayati ARIGAN/MERKEZ
Deniz Akkaya'nın "Dayak attı" diyerek dava açtığı ve 10 bin YTL manevi tazminat istediği eski sevgilisi Murat Aslan savunmaya geçti: 'Nerede kaldın?' dedim kendini yere attı. Onunki reklam!..
Yaklaşık 1.5 yıl önce eski sevgilisi Murat Aslan tarafından dövüldüğünü ve kulak zarının patladığını açıklayan Deniz Akkaya o dönem büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Akabinde kendisine dava açılan Aslan, 3 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmıştı. Aslan'ın aldığı 10 aylık hapis cezası 9 bin YTL'lik para cezasına çevrilince Akkaya bu kez de 10 bin YTL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

KAYIPLARIM VAR
Akkaya, mahkemeye sunduğu dilekçesinde duyu kaybının olduğunu, yüzündeki yaralar nedeniyle bir süre evden çıkamadığını, ayrıca maddi-manevi kayıpları olduğunu belirterek şunları söylemişti: "Üzüntümün bir nebze olsun giderilmesi için bu davanın açılması zaruridir!" Murat Aslan'ın avukatı da Akkaya'nın bu iddiasına karşılık mahkemeye bir cevap dilekçesi sundu. İki eski sevgilinin beş yıla yakın birlikte yaşadıklarının anlatıldığı ve Deniz Akkaya'nın dayak olaylarını kullanmakta oldukça tecrübeli olduğunun söylendiği dilekçede şöyle denildi: "Medyayı kullanmaktadır. Kendi yarattığı olaylarla reklam ve maddi kazanç sebebi yapmaması gerekmektedir. Davanın reddini istiyorum." Öte yandan Aslan'ın avukatı, Akkaya'nın evlenmek istediğini belirterek şöyle devam etti: "Akkaya, müvekkilimden çocuk yapmak istemiş ama Aslan'ın ailesi buna şiddetle karşı çıkmıştır. Olay günü Akkaya eve saat 03.30'da sarhoş halde gelmiş; Aslan'ın 'Nerede kaldın?, kiminle beraberdin?' gibi soruları karşısında çıldırarak kendini yerlere atmıştır."
Haberin fotoğrafları