kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

Yeni albümü ile yaşama tutunuyor
Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödül alan, Yunan basınının 1987'de 'Dostluk meleği' olarak tanıttığı Klasik Türk Müziği sanatçısı Semra İnanç, yeni albümünü piyasaya sundu. 'Özlüyorum Hani Nerde?' adlı albümde dokuz Türk Sanat Müziği parçası bulunuyor. Müzik yaşamına oğlunun denizde kaybolması nedeniyle ara veren İnanç, oğlunu uzun süre Yunanistan'da ve adalarda aramış ama bulamamıştı. Acısını sanatla yenmeye çalıştığını söyleyen İnanç, albümü ile hayata yeniden sarılıyor.

Aytuğ Nevzat Mataracı anısına!
Muammer Ketencioğlu önderliğinde 1997 yılında kurulan 'Balkan Yolculuğu' topluluğu, grubun 2006 yılında bir trafik kazası sonucunda ölen saksafon ve klarnetçisi Aytuğ Nevzat Matracı anısına canlı kayıtlarını bir albümde topladı. Albümde grubun Matracı ile dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerden alınan kayıtlar, çeşitli dillerden şarkılar ve dans havaları yer alıyor. Toplam 19 şarkının yer aldığı bu albüm dinleyicisini Balkan müziği yolculuğuna çıkarıyor.

Enstrümanları kendisi çaldı
Fantezi-folk müziğinin genç seslerinden Metin Güngör, dört yıl aradan sonra ikinci albümü 'Efsane Gönül& İnat'ı çıkardı. 10 şarkıdan oluşan albümde, üçü anonim olmak üzere yedi şarkının söz ve müziği Göngör'e ait... İlk klibini 'İnat' adlı şarkıya çeken şarkıcı, albümünde piyano, akordiyon, garmon ve bondelon çaldı. Albüm Seyhan Müzik etiketiyle çıktı.

Hem türkü hem de yabancı şarkı söyledi
Şarkıcı Volkan Koşar, 'Perdeler Açılsın' adlı yeni albümünü çıkardı. Gitar ve Armonika çalabilen sanatçı, albümünde rock şarkıları dışında, türkü ve yabancı şarkılar da seslendiriyor. Albümde yer alan 10 şarkının 8'inde imzası bulunan Koşar'ın yapımcılığını Veysel Şimşek, aranjörlüğünü ise Bahadır Tatlıöz üstlendi. Albümde, Volkan Öktem ve Buzuki Orhan gibi birçok tanınmış ismin de imzası bulunuyor. Albümün isim şarkısı 'Perdeler Açılsın'ın dışında, 'İçimi Yakan Dilber' ve 'Buhranlardayım' dikkat çekiyor.
Haberin fotoğrafları