kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hülya Avşar, geçtiğimiz pazar gecesi katıldığı TV programında Tuğçe Kazaz’ın güzelliğini övdü.

'Avşar Kızı' en çok Kazaz'ı beğeniyor!

Esin ÖVET-MAGAZİN
Kendisini 'dünyanın en güzel kadını' olarak gören Hülya Avşar, beğendiği kadınları açıkladı: Manken Tuğçe Kazaz'ı güzel ve seksi buluyorum. Gazeteci Ayşe Arman'ı da sevmem ama beğenirim..
Güzellik konusunda kimseyi kendine rakip görmeyen Hülya Avşar, katıldığı bir televizyon programında; güzel bulduğu isimleri sıraladı: "Manken Tuğçe Kazaz'ı güzel buluyorum. Yaptığı hareketler, tavırlar ile kimse beğenmiyor ama bana çok seksi geliyor. Ayşe Arman'ı da sevmem ama güzel bulurum."

ASİ TAVIRLARI BENCE SEKSİ
Tuğçe Kazaz sürekli yaşadığı ilişkiler ile gündeme gelmiş ardından da Yunanlı eşi Yorgo Setiradis'le evlenmek için din değiştirmişti. Kazaz'ın asi hareketlerini seksi bulduğunu söyleyen Hülya Avşar, 'beğendiği' Ayşe Arman ile de bir dönem polemiğe girmişti. Hülya Avşar'ın "Siyasete giriyorum" sözünden sonra Ayşe Arman, 'Siyasetten de geri kal be kadın' başlıklı bir yazı yazmıştı. Bu yazı 'Avşar Kızı'nı çileden çıkarmıştı. Avşar, pazar gecesi katıldığı programda, "Milletvekili olsaydınız ne yapardınız?" sorusuna verdiği "İlk iş basın mensuplarını ortadan kaldırırdım" yanıtıyla ise tepki topladı.