kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kadir Çöpdemir Peker Açıkalın Evrim Akın Levent Kırca

Kırca yüzüğü taktı ama açıklaması Gaffur'a kaldı

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
Peker Açıkalın ve Evrim Akın arasındaki aşk dedikodularına, 'Güldür Bakalım' yarışmasının yemeğinde cevap geldi. Levent Kırca; Akın'a yüzük taktı, Peker Açıkalın da iddiaları reddetti..
Televizyonların en yeni yarışma programı 'Güldür Bakalım'ın jüri üyeleri, önceki akşam Dudullu My City Otel'deki tanışma yemeğinde buluştu. Gecenin en dikkat çeken olayı, jüride yer alan oyuncu Peker Açıkalın ile Evrim Akın arasında çıkan aşk dedikodularının açıklık kazandığı an oldu. Bu konunun aydınlığa kavuşması için ilk hamle, jüride yer alan bir diğer isim olan Levent Kırca'dan geldi. Kırca, cebinden çıkardığı tektaş pırlanta yüzüğü Evrim Akın'ın parmağına takarak şunları söyledi: "Evrim'in yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu ve Almanya'da yaşayan erkek arkadaşı Antalya'dan yolladı!". Bunun üzerine Evrim Akın'ın yaklaşık üç saat boyunca ağlaması herkesi şaşırttı. Akın'ı sakinleştirmek ise, olayın baş aktörü Kırca'ya düştü. Mekandaki birçok kişi ise yüzüğün Peker Açıkalın tarafından Levent Kırca'ya, Akın'a takılması için verildiği konusunda hemfikir oldu.

AÇIKALIN CEVAP VERDİ!
Peker Açıkalın ise, aşk iddialarına karşılık şunları söyledi: "Evrim Hanım 1 aydır Fransa'da, ben de İstanbul'dayım. 'Avrupa Yakası'nda Evrim varken onunla çalışmadım. Bu dedikodular, sanırım bu proje yüzünden çıktı. Benim hayatımda kimse yok, olsa zaten bilirdiniz. Saklayacak bir şeyim de yok. Hayatımda sadece Narin Şeker ve Pelin Yakut isminde iki kızım var. Bende iş ahlakı var; iş ile aşkı birbirine karıştırmam!"
Haberin fotoğrafları