kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Reyhan Karaca dostlarıyla birlikte kutlama pastası kesti.

Artık herkesin sesi birbirine benziyor

MAGAZİN
Üç buçuk yıllık suskunluğunu bozan şarkıcı Reyhan Karaca: Altı yıldır iyi şarkı yapılmıyor. Polemikle yürümez bu iş; tüm sanatçılar çene prostatı olmuş..
Son çıkardığı albüm üzerinden üç buçuk yıl geçtikten sonra 'İmza' adlı yeni albümünü çıkaran Reyhan Karaca, önceki akşam 'İmza'nın tanıtım gecesinde sanatçı dostlarıyla bir araya geldi. Karaca; Yeliz, Eda-Metin Özülkü ve Zeynep ile birlikte pasta kesti. Sekiz parçalık albümününde iki de remix bulunduğunu söyleyen Karaca, gecede müzik sektörünü karıştıracak açıklamalar yaptı! "Erkek şarkıcılarla bayanların sesleri ayrılmıyor" diyen Karaca, şöyle devam etti: BU ALBÜMÜM İYİ SATACAK

* Artık piyasadan hemen silinen şarkılar yapılıyor. Bu işte 20 yılımı devirdim. Altı senedir de iyi şarkı çıkmıyor. Ben bir markayım ve bu marka bu albümle devam edecek. Ben sektörün iyiye gideceğini savunuyorum. Birkaç senesi kaldı.

* Sibel Can ve İsmail YK'dan başka birinin 100 bin sattığına inanmıyorum. Benim albümlerim zamanında 100 binin üzerinde sattı. Bu da satacak. Polemiklerin albüm satışlarını değil, sadece ekstraları artırdığını söyleyebilirim.

* Konuşan tüm sanatçı arkadaşlarım çene prostatı olmuş. Tedaviye ihtiyaçları var! Laf söyleyeceklerine yeni bir şeyler yapsalar ya! Tüm şarkılar birbirine benziyor. Ben artık erkek şarkıcılarla kadın şarkıcıları ayıramıyorum; sesleri birbirine benziyor. Bu yüzden de albümler tutmuyor. Herkesin kulakları pislendi!"

* Yeni imajımı Shakira'ya benzetiyorlar ama aslında ben bir buçuk yıldır böyleyim. Bu tamamen tesadüf. Gülben Ergen'in hiç benzediğini düşünmüyorum! Shakira nerede ben neredeyim, Gülben nerede, Lerzan nerede! Ağzı olan konuşuyor.
Haberin fotoğrafları