kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Onursal başkan olun, tecrübelerinizi aktarın..
DERYA HAZAR: Geminin kaptanı kötü, gemi batıyor yazık! Sayın Baykal hala niçin ısrarcı davranıyor anlayamıyorum. Bu sonuç onun eseri. 5 kuşak CHP'li olarak ben çok üzülüyor ve utanıyorum. Ayrıca vatandaş olarak saklanmasını değil, çıkıp açıklama yapmasını bekliyorum. Tabii söyleyecek sözü varsa...

YASİN YILMAZ: Sayın Baykal'ı ve CHP yöneticilerini gerçekten anlayamıyorum. Siz insanları aptal yerine koyarsanız, insanlar size oy verir mi? CHP yönetiminde bunu anlayacak akıllı adam yok mu? Yarın bir seçim daha olsa CHP yüzde 15 bile alamaz.

KÜRŞAT YAVUZYILMAZ: AKP'ye oy veren, demokrat bir vatandaş olarak solun düşürüldüğü bu duruma gönlüm razı gelmiyor. Demokratik yönetimlerde, iktidar kadar muhalefet de önemlidir. Ancak bu muhalefet, polemiklerle değil, projelerle yapılmalı. Deniz Baykal'ın köyüne dönme zamanı gelmiştir.

BÜLENT GÖRKEM: Bence esas sorun yönetici kadrosundan çok CHP'nin giderek, halktan kopup elit azınlığın partisi haline düşmesidir. CHP, bir an önce toplumun büyük kesimini dışlamak yerine, onları kucaklayan yeni politikalar getirmeli. Bunun için de yeni kadroların yanında daha demokrat, daha hoşgörülü bir anlayış hakim olmalı.

GÖKMEN ÇEBİ- TÜRK: Sizin yüzünüzden son iki seçimde AKP'ye oy verdim. Ne zaman istifa ederseniz, o zaman tekrar sosyal demokrasiye döneceğim. Size emeklilik yaşantınızda mutluluklar dilerim.

ALİ KOL: Bir gün bu ülkeye şeriat gelirse ve de sorumlu aranırsa; ya da ülke bölünürse tek sorumlusu sizsiniz sayın Baykal. Bu ülkeye çok emek verdin, bunu inkar edemeyiz. CHP'nin onursal başkanı ol. Gençlere bilgini aktar. Hem ülkemize hem de CHP'ye daha yararlı olursun.