kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şanar Yurdatapan kaza yaptı

Yeni Haber
Üsküdar'da akaryakıt istasyonundan çıkarken bir minibüsün çarptığı müzisyen Şanar Yurdatapan'ın otomobilinin vurduğu anne ile 5 yaşındaki oğlu yaralandı.

Paşalimanı Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonundan benzin alarak Kuzguncuk yönüne gitmeye hazırlanan Yurdatapan'ın 34 UM 6176 plakalı otomobiline, Üsküdar'a girmek üzere olan Osman Akbaş yönetimindeki 34 M 6156 plakalı minibüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Yurdatapan'ın otomobili, Sevda Özer (51) ile 5 yaşındaki oğlu Emre Özer'e vurdu. Otomobil, daha sonra da akaryakıt istasyonundaki bir pompayı devirerek durdu.

Kazada yaralanan anne ile oğlu, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevda Özer ile oğlunun, hayati tehlikelerinin olmadığı, ancak Emre Özer'in ayağında kırık bulunduğu bildirildi.

Sivas'tan ablasının yanına misafirliğe geldiği ve yarın geri döneceği öğrenilen Sevda Özer, alışverişten döndüğü sırada oğlu ile kendisine bir otomobilin çarptığını ve neye uğradığını şaşırdığını anlattı.

Minibüs sürücüsü Osman Akbaş ile ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Şanar Yurdatapan, basın mensuplarına olayı şöyle anlattı:

''Benzin aldıktan sonra akaryakıt istasyonundan çıkmak üzereydim. Sağ tarafımda bir minibüs duruyordu. Çıkmasını bekledim. Geçmeyince, sola doğru dönüş yaparak yola girmek istedim. Bu sırada, hızla gelen bir minibüs bana çarptı. Benim otomobilim de savrularak anne ile oğluna çarptı. Aracım daha sonra akaryakıt pompasına çarparak durdu.''

(AA)