kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Turhan Çömez düşünce kuruluşu kuruyor

Yeni Haber
AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, "siyaset üstü" bir düşünce kuruluşu oluşturmak için çalışmalara başlattıklarını açıkladı.

Milletvekili adayı olmayan fakat Türkiye'nin çeşitli bölgelerine geziler düzenleyerek vatandaşlarla sohbetler düzenleyen Çömez, gönüllü hizmet verecek bir düşünce kuruluşu için çalışmalarının başladığını belirtti.

Çömez, kurulma çalışmaları devam eden düşünce kuruluşunun üyelerinin Türkiyenin farklı bölgelerinden ve farklı deneyimlere sahip kişiler olduğunu söyledi. Türkiyenin sorunları ve çözümleri ile ilgili araştırmalar yapmayı ve kamuoyu ile paylaşmayı planlıyoruz diyen Çömez, kuruluşun Türkiye için siyaset üreteceğini ama siyaset üstü çalışacağını ifade etti.

Kuruluşta, farklı görüşlere sahip insanların gönüllü olarak çalışacağını belirten Çömez, çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

Türkiyede belki de ilk olacak bu gönüllü düşünce kuruluşunun, önemli hizmetler ortaya koyacağına inanıyorum. Bu çerçevede Türkiyenin değişik bölgelerini ve sınır komşusu ülkeleri arkadaşlarımızla gezmeye başlayacağız. Sorunları yerinde görüp, analizler yapacağız, raporlar hazırlayacağız ve ülkemizin hizmetine sunacağız.

(ANKA)