kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yardımsever genç kız trafik canavarına yenildi

AA
Yeni Haber
Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz'ün kızı Suzan Coşkunöz, geçirdiği trafik kazasında öldü.

Suzan Coşkunöz'ün (28) kullandığı 16 BTU 99 plakalı otomobil, Mudanya yolunda refüjdeki yeşil alanı sulayan Köksal Kaya yönetimindeki 16 BBK 55 plakalı tankere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen aracında sıkışan genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sivil Savunma ve Arama-Kurtarma Birliği ekiplerinin çalışmaları sonucu makaslarla kesilen araçtan çıkarılan Coşkunöz'ün cesedi, otomobilinin arka koltuğuna konularak olay yerine gelen bir çekici tarafından Emek Polis Merkezi önüne götürüldü. Burada cenaze aracına taşınan genç kızın cesedi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sulama tankerinin arkasında sürücüleri uyarmak amacıyla bayrak sallayan görevli, kazadan şans eseri kurtulduğunu söyledi.

Suzan Coşkunöz'ün kullandığı aracın süratle kendisine doğru geldiğini öne süren görevli, ''Aracın hızla geldiğini görünce elimdeki bayrağı salladım. Buna rağmen, hızını kesmeyince kendimi refüje attım'' dedi.

YAZAR KİMLİĞİ VE YARDIMSEVERLİĞİYLE TANINIYORDU

Bursa'da yarın toprağa verilecek olan Suzan Coşkunöz, Coşkunöz Holding'te koordinatörlük görevinin yanı sıra 2006 yılında 'Dünya Mutfağı' adlı yemek kitabı yayımladı.

Hayvansever olarak tanınan ve evinde 13 kedi, 3 köpek besleyen Suzan Coşkunöz bir süre önce yol kenarında sürünürken gördüğü ve 'Şanslı' adını verdiği 1 yaşındaki Terrier cinsi felçli köpeği tedavi ettirdi. Belden aşağısı tutmayan köpek için İngiltere'den yürüme aparatı getirten Suzan Coşkunöz, fabrikanın bahçesinde tedavi ettirdiği köpeğe, yeni taşınacağı evin bahçesinde bakacağını söylemişti.

Evinde 13 kedi ve 3 köpeği bulunan Coşkunöz, son olarak 7 ay önce yol kenarında sürünürken bulup tedavi giderlerini üstlendiği ''Şanslı'' adlı köpek için İngiltere'den yürüme aparatı ''Dog Mobil'' getirtmişti.

OTOMOBİLİN CESET İÇİNDEYKEN ÇEKİLMESİ TARTIŞMA YARATTI

Kullandığı otomobille sulama tankerine çarpan ve hurdaya dönen otomobilde can veren Suzan Coşkunöz'ün cesedi çıkarılmadan, otomobilin çekiciye yüklenip götürülmesi Savcı ile polis arasında tartışma konusu oldu. Polis yetkilileri, kazanın olduğu yerde başka bir kazaya meydan verilmemesi amacıyla, savcılığın talimatı üzerine otomobili ceset içindeyken kaldırıp karakol önüne getirdiklerini öne sürerken, olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı Metin Özen, polislere böyle bir talimat vermediğini söyledi. Savcı Özen, "Olay yerine gittiğimde incelemelerimi tamamladım. Polislere ambulans olup olmadığını sordum. Ambulans olduğunu söylediklerinde ise cesedi en yakın hastane morguna kaldırmalarını istedim. Daha sonra olay yerinden ayrıldım. Bunun dışında talimat vermedim. Cesedin bulunduğu otomobili karakol önüne polisler neden çekti bilmiyorum. Bunun polislere sorulması lazım. Ben normal prosedürü uyguladım ve cesedin olay yerinde bulunan ambulansla kaldırılmasını söyledim'' dedi.