kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Camdan fırlayan Özlem Ayhan ve sürücü Salih Özen olay yerinde öldü.

Otoyolda yarış iki ölüm getirdi

Barış SÖZAL / MERKEZ
Üç üniversite öğrencisinin bulunduğu otomobil, 2 araçla yarışırken bir araca çarparak takla attı. Kazada iki öğrenci hayatını kaybetti..
İstanbul Bayrampaşa'da yarış yaptığı ileri sürülen otomobil, kontrolden çıkınca facia yaşandı. Kazada üniversiteli genç kız ile erkek arkadaşı hayatını kaybetti. Bir arkadaşları ise komada. Salih Özen, önceki akşam saat 19.30 sıralarında İstanbul Üniversitesi Alman Dili Edebiyatı 2'nci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Özlem Ayhan ile mahalle arkadaşı Mehmet Ali Türk'ü yanına alarak otomobille gezmeye çıktı. İddiaya göre Özen, Bayrampaşa'dan Edirne yönüne giderken plakası öğrenilemeyen 2 otomobille yarış yapmaya başladı. Ancak aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, önce Celil Kuzu'nun kullandığı otomobile çarptı. Ardından bariyerleri aşıp yol kenarındaki bir ağaca vurdu. Otomobil, yaklaşık 50 metre takla attıktan sonra durdu. Camdan fırlayan Özlem Ayhan (25) olay yerinde öldü. Salih Özen ve Mehmet Ali Türk ise otomobilde sıkıştı. Özen'i muayene eden sağlık ekipleri, kalbinin durduğunu belirledi. Bunun üzerine gence kalp masajı yapıldı. Ancak 29 yaşındaki Salih Özen kurtarılamadı. Ağır yaralı Türk ise Vakıf Gureba Hastanesi'nde yoğun bakım altına alındı.

'ÜÇ OTOMOBİL YARIŞIYORDU'
2 gencin hayatını kaybettiği birinin de ölüm kalım savaşı verdiği kazanın şokunu üzerinden atamayan Celil Kuzu, "Dikiz aynamdan baktığımda üç otomobilin yarıştığını gördüm. İkisi hızla yanımdan geçti. Geride kalan otomobil bana çarptıktan sonra takla atarak yolun dışına çıktı" dedi.
Haberin fotoğrafları