kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EN BÜYÜK DESTEK EŞİNDEN .... Milli futbolcu Alpay Özalan, Köln’deki evinde eşi Cansel, kızı Öykü ve oğlu Alpay ile poz verdi.

Yenildiğinde konuşmuyoruz

Cüneyt KARADAĞ / AA
Almanya'da FC Köln takımında oynayan Alpay Özalan evinin kapılarını açtı. Ünlü sporcunun eşi Cansel "Yenilgi sonrası sinirli olduğu için konuşmamaya özen gösteriyorum" dedi..
Almanya İkinci Futbol Ligi ekiplerinden FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay ve eşi Cansel Özalan, Köln'deki evini Anadolu Ajansı'na açtı. Köln taraftarının en sevdiği oyunculardan olan ve yaklaşık dokuz yıldır yurtdışında yaşayan ünlü sporcu, "Eşim Cansel bana çok destek oluyor. Hiçbir zaman şikâyet etmedi. İyi günde olduğu kadar kötü günümüzde hep beraber olayların üstesinden geldik" dedi.

'FUTBOLCU OLARAK DÖNMEM'
Alpay'ın geçen yıl anaokuluna giden kızı Öykü bu yıl ilkokula başlayacak. Adaşı olan oğlu ise altıncı sınıfa geçti. Alpay "Öykü ve Alpay çok başarılı öğrenciler. İngilizce ve Almanca'yı iyi konuşmaya başladılar" dedi. Ünlü futbolcunun eşi Cansel ise Türkiye'yi zaman zaman özlediklerini belirtip "Yakında bir arkadaşla birlikte internet üzerinden tekstil satış işlemlerine başlayacağım" diye konuştu. Cansel, Alpay ile yenilgi sonrası sinirli olduğu için bir süre konuşmamaya özen gösterdiğini de ekledi. Futbola İngiltere, İtalya ya da Almanya'da başlamış olsaydı bugün çok farklı yerde olacağını söyleyen Alpay "Türkiye'ye artık futbolcu olarak dönmeyi düşünmüyorum. Bir gün dönersem bu teknik adam olarak olacak" dedi. Ancak ünlü futbolcu, 98 kez milli olduğunu ve bu göreve her zaman hazır olduğunu da belirtti.
Haberin fotoğrafları