kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'CHP yavru doğurdu: MHP'

Mehmet TANRIVERDİ - Sırrıberk ARSLAN
Adıyaman'da partisinin düzenlediği mitingde CHP ve MHP'yi eleştiren Erdoğan "Şimdiden kendilerine göre hazırlık yapıyorlar. Al birini vur öbürüne" diye konuştu..
İLİŞKİLİ HABERLER
'CHP yavru doğurdu: MHP'
Başbakan Tayyip Erdoğan, partisince Adıyaman Sakarya caddesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada yine CHP'ye yüklendi. "CHP'nin bu ülkede bir dikili ağacı bile yok diyen Erdoğan, CHP ile MHP'nin de birbirlerinden farkı olmadığını savundu. Erdoğan, "CHP yavrusunu da doğuruvermiş, MHP. Şimdiden kendilerine göre hazırlık yapıyorlar. Birbirlerinden farkları yok, al birini vur öbürüne" diye konuştu. Milli iradeye gidilirken pusulanın, direksiyonun ve mührün millette olduğunu kaydeden Erdoğan, iflasın eşiğine gelmiş bir ekonomiden ülkeyi bugünlere taşıdıklarını anlattı. "Zam kelimesini unutturduk" diyen Erdoğan, elektriğe 5 yıldır zam yapmadıklarını söyledi.

'MİLLETİ ALDATIYORLAR'
Erdoğan, şöyle devam etti: "Şimdi çıkmışlar, yarışa girmişler. Ben mi mazotun fiyatını daha çok indiririm, sen mi? Yaptıkları bu... Bekâra karı boşamak kolay. Ne olacak 22 Temmuz'a kadar 'fiyatı indirdim' dersin, 'vergi almıyorum' da dersin. Peki bu memleketi neyle yöneteceksin? Yani bizim petrol kuyularımız mı var, neyle? Hep aldattılar bu milleti ve 1990'lı 2000'li yıllarda kriz böyle çıkmadı mı? Hâlâ biz bunların krizlerinin faturasını ödüyoruz."