kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EZİLİYORDU Yılmaz, otobüsten indiğinde izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirince pencereden tokalaştı.

Yılmaz bin araçla seçim turuna çıktı

Seçim çalışmalarına başlayan Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz, bin araçlık bir konvoyla şehir turu yapıp, halkla selamlaştı..
Rize'den bağımsız milletvekili adayı olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, seçim çalışmaları için geldiği kentte, yaklaşık bin araçlık konvoyla şehir turuna çıkarak, seçmenleriyle buluştu. THY'ya ait uçakla Trabzon'a gelen Yılmaz'ı, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve Anavatan Partisi Rize İl Teşkilatı'ndan istifa eden bir grup partili karşıladı. Buradan, beraberindeki işadamı Abdurrahim Albayrak ve partililerle Rize'ye hareket eden Yılmaz, İyidere ilçesinde seçim otobüsüne geçerek, yaklaşık bin araçla kendisini karşılamaya gelen vatandaşları selamladı.

EFSANE GERİ DÖNDÜ
Araçlarına Mesut Yılmaz'ın fotoğrafları ile "Efsane Geri Döndü'' ve "Seninleyiz Rizeliyiz'' yazılı dövizler asan grupla Karadeniz Sahil Yolu'na giren Yılmaz, zaman zaman ilçelere de uğrayarak otobüsten vatandaşlarla tokalaştı. Karadeniz Sahil Yolu'nda incelemelerde bulunan Mesut Yılmaz'ı takip eden araçların çokluğu nedeniyle konvoy yavaş ilerlerken, otobüsün önünü kesen bazı vatandaşlar Yılmaz'a çiçek verdiler. Otobüsten inerek halkla tokalaşmaya kalkan Yılmaz izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirince bir daha aracı terk etmedi. Konvoy, aşırı ilgi nedeniyle 18 kilometrelik yolu 2.5 saatte aldı. Birkaç maddi hasarlı kazanın meydana geldiği konvoy turu Çayeli ilçesinden başlayıp, Pazar ilçesinde devam etti. Burada vatandaşlara "25 Haziran'da ilçenizde olacağım" sözü veren Yılmaz, Ardeşen'e geçerek "Yarın sizinleyim" dedi. Yılmaz daha sonra Fındıklı İlçesi'ne geçti, halkı selamladıktan sonra da sahil yolunu görmek için Arhavi ve Hopa'ya doğru devam etti.