kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Binler 'Minik Serçe' için Harbiye'ye aktı

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Açık Hava etkinlikleri Sezen Aksu konseriyle başladı. Ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını 5 bin kişilik vokaliyle seslendirdi..
BKM'nin düzenlediği Harbiye Açık Hava etkinliklerinin 6'ncısı geçtiğimiz akşam Sezen Aksu konseriyle start aldı. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde 5 bine yakın Sezen Aksu hayranı, sanatçının dillerden düşmeyen eserlerinin yanı sıra 'Yol Arkadaşım', 'Güvercin' ve 'Beşik' gibi şarkıları da ilk kez dinleme imkânı buldu. Ayrıca ünlü sanatçı, başka isimler tarafından seslendirilmiş kendi şarkılarını da ilk kez söyledi. 'Minik Serçe'yi dinlemeye gelenler arasında Pınar Altuğ ile sevgilisi Yağmur Atacan, Ebru Tan, Didem Uzel, Halil Ergün, Tuna Kiremitçi, Altay, Siren Ertan, Gökhan Çarmıklı da bulunuyordu. Sezen Aksu, gelen yoğun talep üzerine, 30 Haziran ve 1 Temmuz akşamları da Harbiye'de sevenleriyle buluşacak.

'İNŞALLAH DOST KALIRIZ'
Bu arada Tuna Kiremitçi, Sezen Aksu konserine daha önce boşandığı ve "Ruh ikizim" dediği ilk eşi Yasemin Hanım'la kol kola geldi. Oğlu Can'ın doğumundan hemen sonra eşi Yasemin Hanım'dan boşanan Tuna Kiremitçi, ayrılığın üzerinden çok geçmeden İclal Aydın'la flört etmeye başlamıştı. Askerlik dönüşü Aydın ile nikâh masasına oturan ünlü yazarın bu evliliği sadece 5 ay sürmüş ve oğlunun annesine geri dönmüştü. "İclal Aydın'la dost kalır mısınız?" sorusuna "İnşallah kalırız" yanıtını veren Kiremitçi, "Şu an halimden memnunum, evliliği düşünmüyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları