kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İnşaat halindeki bina çöktü

AA
Yeni Haber
Van'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki, iki katlı iş merkezinin inşaatı, akşam saatlerinde harç döküldüğü sırada çoktu. Binanın çökmesi üzerine, çevrede bulunan vatandaşlar ve itfaiyenin arama kurtarma ekipleri yardıma koştu.

Çöken inşaatın altında kalan 4 işçi, vatandaşlar ve görevliler tarafından çıkarıldı. Enkazdan kurtulan 6 işçi de yaralandı. Enkaz altında kalan işçi olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.

YARALANAN 10 İŞÇİNİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Van'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu yaralanan 10 işçinin isimleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Kazım Karabekir Caddesinde yapımı devam eden 2 katlı bir iş merkezi inşaatında akşam saatlerinde harç döküldüğü sırada çökmesi sonucu Kutbettin, Ahmet, Bedrettin ve Adem Okyar, Metin Kara, Çetin Etlik, Metin Sönmez, Mehmet Aslan, Murat Akbaş ile Hayati Akkuşcu yaralandı.

Çöken binanın enkazından yaralı olarak kurtarılan işçiler, Van'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Hastane doktorları, yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Enkaz altında başka işçinin olup olmadığını araştıran arama kurtarma ekipleri de çalışmalarını sonlandırdı. Emniyet ekipleri, inşaatın müteahhidini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.